reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Radzik bardzo dziekuje za zyczonka z okazji 5mca...dopiero był 4ty ehhhh a mama była zalatana, bo siostra sie broniłą i przyjechala na kilka dni do Polski,wiec wiekszosc czasu spedzamy razem, dzis pojedziemy zobaczec salę na jej wesele,oby sie udało,pozdrawiam

Ja sie szykuje na drugie urodziny corki mojej kuzynki:tak: dla Miska to pierwsze take "powazne" impresso w zyciu ;-)oby byl grzeczny i w ramch prezentu nie dal konceru operowego;-):-)Milego weekendu dla Was :-)

Magdzik wszystkiego najlepszego!
Dziekuje za życzenia, imprezy nie było bo byłam...............na studiach:angry::wściekła/y:
Krew pobiera sie z palca, byłam z Kuba na pobieraniu krwi w czwrtek i tak mu własnie pobierali, mały nie płakał ale było to straszne, pielegniarka 4 razy zmieniała rękawiczki, bo mały tak zaciskał piąstke ze krew lała sie po rekawuczce a nie do tej fioleczki:no:

Kicrym spóźnione życzonka Tobie ślę, niech wszystko co piękne i upragnione w Twoim życiu będzie spełnione :happy:
Magdzik życzę Tobie i Wam spełnienia wszystkich skrytych marzeń , w życiu pomyślnego toku zdarzeń :-) oraz wytrawłości i satysfakcji z mężusia ;-)

Jeśli chodzi o pobieranie krewki z głowki, to pamietam jak w szpitalu po urodzeniu panie pielęgniarki mi tłumaczyły dlaczego krew pobierana jest z główki - ponieważ najlepiej widać zyłki i to jest absolutnie bezpieczne. Niewiem tylko jak teraz (w końcu nasze bąble to duże już człowieki ;-)) czy z gówki się pobiera.

Magdzik, wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin. Za Post - żeby Juleczce przeszły problemy brzuszkowe:tak:

Wg mnie będą pobierać z żyłki na dłoni - tak przynajmniej miała Olga jak byłyśmy w szpitalu.

reklama
Magdzik STO LAT I WSZELKIEJ POCIECHY ZE ŚLICZNEJ CÓRUNI:-D:-D:-D

ja właśnie czekam na M jest już w pracy ponad 14 h i zaczynam się martwić:zawstydzona/y: Mały mi dzisiaj szalał przy kąpieli, ale już śpi i ma nadzieję, że obudzi się tak jak wczoraj o 3,30:-D:blink: miłego wieczoru:happy:

Do góry