reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Tosika ja bardzo często też to mam, tylko że póki co mój M strzela w lato bo na razie jest zaopatrzony w wiatrówkę. Chociaż jak mu przeczytałam Twojego posta to aż mu się oczka zaświeciły na słowo "polowanie":-)
No ale od 2 dni mój M wstaje o jakiejś dziwnej porze wczoraj o 7:00 dzisiaj o 8:00 :crazy:i tymże sposobem ja też niestety nie śpię :-(

Ponadto noszę się z zamiarem kupna ekspresu ciśnieniowego do kawy z okazji swoich urodzin ( a co tam , jakaś rozkosz dla podniebienia musi być), może macie jakieś typy? Jakie polecacie?

Ostatnia edycja:
reklama
:-)witamy w Nowym Roczku po przedłuuuugiej przerwie
ale mam do czytania;-)
u nas święta super
Tymek rozbawiony przez dziadków po powrocie do domu tylko rączki rączki
na sylwestra przyjechał brat z żoną i ukochana ciocia Tymusia z mężem więc ciąg dalszy rączek i gwiazdorzenia w towarzystwie:tak:
dziś właśnie goście się porozjeżdżali i jakoś pusto w domku i smutno
sylwester wypadł całkiem całkiem - prywatka ze hej
Tymek przespał fajerwerki obudził się o 1 na jedzonko i dalej kima a mama do 5 rano szalała :-) skąd we mnie tyle siły to do dziś dnia nie wiem:-D
imprezowicz się we mnie odezwał:tak:
ale w dobrym towarzystwie to tak właśnie jest - chce się żyć
idę nadrabiać zaległości w bb
powiem tylko, że stęskniłam się za wami i teraz będę systematyczna
miłego dnia:-)

Renia witaj w szarej rzeczywistości :-p
Liwus no to będzięmy musiały naszych mężusiów skumać- będą mieli o czym pogadać:-):-):-):-) A może tak chłopkai nam sie rozkręcą, ze razem na polowanka bedą ruszać?? (tylko ny będziemy musiały być czujne, no bo wiesz nigdy nie wiadomo czy pojadą na sarenki dwunożne czy czteronożne:rofl2:)
A co do ekspresu ciśnieniowego to zapraszam ciebie koleżanko do mnie na kawusię (bo mnie mikołaj wyposażył w ten że sprzęt- hip hip hura!!) Ja mam Zeptera na te kapsułki, kawa bardzo dobra (tylko cholercia te kapsułki mozna zamawiać wyłącznie u producenta:no: i :no:za tanie cholercia też nie są:-( ale moja koleżanka kupiła sobie ten ekspres dolce gusto i bardzo go chwali, aczkolwiek on też jest na te kapsułki :-( Chociaż ja miałam u siebie w urzędzie też ekspres ciśnieniowy ale taki normalny (tylko to była wielka kolumbryna) a smak i aromat taki sam jak w tym co mam teraz, czyli pychotka:-)

Ja na nogach od 06:00. Najpierw basen a potem 5 godz rajd po sklepach z mamą...padam z nóg. Doszłam do wniosku że wyprzedaże nie dla mnie, dostaje szału na widok tłumów w sklepie i ciuchów rzuconych jedno na drugim i trzeba grzebać żeby coś znaleźć. Nawet w mojej ulubionej Zarze taki syf że hej..kupiłam wprawdzie jedną bluzeczke i sweter ....ale wolę kupić cos drozej a na spokojnie, pooglądać ciuchy na wieszakach a nie zbierać z podłogi. Mama chciała sobie kupić buty w CCC, ale znalazłyśmy tylko jednego buta:wściekła/y::no: szukałyśmy z 20 min razem z espedientką drugiego i nie było:baffled: wiec nie kupiłyśmy...takie uroki wyprzedaży właśnie..

Ja rajd po sklepach tez zaliczony musialam obkupic sie na zapas gdyz dzis wyjezdza moj M i z Misiem chodzenie po sklepach nie za bardzo mnie kreci:tak:Kupilam spodnie ,sukienkie i takie pierdoly nic nadzwyczajengo pewnie wiekszosci tak nie zaloze i ciagle bede eksploatowac ulubione jeansy.w 5 10 15 kupilam Miskowi kilka par spioszkow gdyz wyrasta w wszelkiej odziezy ekspresowo:tak:

Pabla, doskonale wiem co czułaś. Dlatego unikałam tych wielkopowierzchniowych marek, typu Zara, czy H&M, C&S (chyba że szybki rajd po dziecinnych stoiskach), bo ubrania były tak "wyeksponowane", że zgroza.

Ponadto noszę się z zamiarem kupna ekspresu ciśnieniowego do kawy z okazji swoich urodzin ( a co tam , jakaś rozkosz dla podniebienia musi być), może macie jakieś typy? Jakie polecacie?

Ja miesiac temu sprawilam sobie prezent i kupilam ekspres Morphy Richards -Mister Cappuccino, jest super, ma rowniez ubijaczke do mleka wiec robi fantastyczne cappuccino, polecam- tylko nie wie czy w PL dostepny. Kosztowal cos ok 45 funtow.

Dzisiaj znowu bylam na zakupach, kupilam dwie bluzki i 2 pary spodni i na tym juz chyba koniec. Nie lubie tych tlumow. W H&M nic nie znalazlam dla malej oprocz opaski na glowe- z kokardka- za 50 pensow:-)

Jedynie w okresie wyprzedazy tesknie za londynem ahhh pochodzilabym sobie po tamtejszych sklepach w poszukiwaniu okazji :tak:

reklama
Beaa najprawdopodobniej dopiero w kwietniu wiec zalapie sie na wyprzedaze ,ale juz te letnie ;-):tak:Fajnie byloby sie spotkac nie mieszkamy wkoncu tak daleko od siebie:-) A Twoja ksiezniczka to partia pierwsza klasa dla Miska;-)

Do góry