reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

no właśnie Dorka u mnie podobnie.Jak już coś robi,ale nie tak jak ja bym chciała i oczywiście jak ja bym zrobiła,to już nic nie mówię ,bo następnym razem nie zrobi wcale.Więc tylko chwale,że zrobił,a opiepsze następnym razem:-D
Florka jak na 8 m-czną księżniczkę przystało jej się należy wielkie łoże:tak:
Haszi mój też sprząta cały dzień,ale to chyba dlatego,że nie umie się skupić na jednej rzeczy i w międzyczasie pozaczyna mnóstwo innych i nie kończy i wychodzi na to,że jest jeszcze więcej do zrobienia.Ręce opadają:baffled:
Post pochwal się zakupami,bo ciekawość nas zżera.
Beaa zazdroszczę tej połówki dnia bez marudy ,no i pysznego żarełka również:zawstydzona/y:
Kurde ja to ostatnio tylko o jedzeniu myślę,jakaś paranoja:wściekła/y:Do tego @ ani widu ani słychu,cycie bolą i brzuch rośnie,ale chyba od jedzenia,o zmiennych nastrojach i niechęci do seksu nie wspomnę:dry::confused:No ale przecież mam ten implant:sorry2:To chyba hormony.

reklama
no u nas dzien dosc ciekawy. wybralismy sie na kolacje, na sushi moje ulubione. wystroilismy sie wszyscy jak przyslowiowy stroz w niedziele i spacerkiem do centrum. zajadalismy sie z M tak ze prawie uszami wychodzilo, Maly grzecznie w wozku siedzial i nagle patrze a on czerwony caly...do lazienki w te pedy a tam zonk, brak przebieraka:baffled: w dodatku jak juz od ponad 5 miesiecy mleko z cyckow mi nie leci tak sobie to pocieklo i nie dosyc ze w restauracji smierdzialo jak nie wiem co to i ja z ta plama na polowe bluzki paradowalam:crazy:takze fajnie bylo ale z przygodami.
a teraz obejrzelismy z M film...'33 dni z zycia"...komentowac nie bede, zachece tylko do obejrzenia...i lece spac. jutro reszte poczytam:tak:milej niedzieli!:-)

Ika,Misia i Adaś wszystkiego najlepszego z okazji 8 miesiąca!!!
My już wstaliśmy,Maks w dniu swojego święta postanowił nie marnować czasu i o 6.30 już się obudził na dobre.
Za oknem piękne słońce ,także mam nadzieję ze i temperattura będzie przyjemna.Może uda nam się dziś na dwa spacerki skoczyć.
Miłego dnia wszytkim życzę

Dziekuje za gratulacje :tak: ciesze sie,ze mam to juz za soba...ogromnie duzo stresu i nerwow mnie to kosztowalo; nie mowiac ile kasy-2,5 tys zeszlo z dodatkowymi jazdami :no: ale juz z glowy

Wszystkiego najjjj dla maluszkow :tak::-D:-D:-D
ja przed 7 wstalam do maluszkow, mąż zgon- na pępkowym u sasiada byl ;-) wrocil o 3-ale bedzie kiepsko dzisiaj wygladal :-p wiec biore maluchy i spacerkiem ide do mamy dzisiaj na kawke; mniech marudzi do lustra :sorry2: wczopraj wypilam piffko z rodzicami i bylo milutko ;-)

milego dnia

Misia ,Ika ,Maksiu.Adasako 100 lat dzieciaczki!!

Izabelka spoznione ale szczere gratulacje!!
Beaa super ze mialas dobry dzionek to zawsze pozytywnie na straja na najblizsze dni!

Milej niedzieli!

Ostatnia edycja:
Adaś , Ika i Misia Wszystkiego Naj!

pearl no to piękne akcje miałaś ale skoro piszesz, że wypad mmo to udany to super musiało być.
tosika u mnie dokładnie tak samo jest z m.
Przypuszczam, że w sprzątaniu auta chodzi o to polerowanie plastików i słuchania muzyki i możliwość swobodnego kurzenia dowolnej ilości cygarów :crazy: A instruktaż jest szczegółowy bo inaczej to "przecież jak miałem umyj wannę jak nie wiem gdzie są te gąbeczki" A możliwe miejsce ich ukrycia jest tylko jedno. Jak ostatnio miał kaprys prysznic umyć to pół Domestosa użył, a jaki dumny był:-D Ale jak go nie kochać.
Madzia
taka chaotyczna z kolei jestem ja :p Tyle że ja kończę bo nikt tego za mnie nie zrobi.

J się dzisiaj nawet wyspałam bo mały spać aż do 5:30
Nieeeee nooooo! Jak on to sobie na stałe ustawił to ja się z interesu wypisuje!

Ostatnia edycja:
Hashi, 5.30 to słabo trochę... a chodzi chociaż wcześnie spać? Florka wstaje o 7 a mnie się to i tak wydaje nieziemsko wcześnie:baffled:
A teraz siedzę na szpilkach i jak nastolatka wypychająca starych z domu poganiam rodzinę, żeby już jechali:-p M się zaczął łamać, że pogoda brzydka, że sam z dzieckiem jedzie i widzę, że generalnie mu się nie chce, ale nie ma odpuszczania - ja mam zaplanowane zakupy z mamą i leżenie brzuchem do góry i do tego mi rodzina jest zbędna:-D

Wszystkiego naj kolejnym solenizantom! No i miłej niedzieli:tak:

Surv milego odpoczynku dzisiaj :tak:
ja normalnie dobudzic sie nie moge, kawa nie postawila mnie, juz z 10 zabaw wymyslal moj syn i wymiekam :-p Wera chwilowo w lozeczku sie bawi a ja herbate pije :happy: zaczne sie zbierac i ide do mamy, to spacer mnie postawi na nogi ;-)
wiecie co,,...ale mi dni szybko uciekaja; wam tez? :confused:

reklama
madzia:-):-) he he...chleb masło, mleko...mam pisać dalej???:-D:tak::tak::tak:
a poza tym parę pierdułek w Ikea...............no i byliśmy na jeździe próbnej nowym carem:tak::tak::tak::tak: i chyba zakupimy.
Naszemu poczciwemu golfowi już wszystko skrzypi:-:)-:)-( i bidulek pójdzie na złom... A tyle z nami przeszedł:tak::tak::tak:. Nawet nas na ślub odwiózł bo ja nie chciałam innego cara do ślubu. Powiedziałam że skoro był z nami zawsze i woził na wakacje, w góry to i na ślubie musi być (ku lekkiej konsternacji rodziny:-) ale ja to mam gdzieś)

Maksiu, Misiu, Adasiu wszystkiego naj z okazji 8 miesiąca:tak::tak::tak:Słodkie cmokaski od Iki;-);-)

Do góry