reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam Was Kochane po krótkiej przerwie;-)
Siostra poleciała, no i teraz zobaczymy się pewnie dopiero na weselu w czerwcu:-(Pobyli w Londynie 7 miesięcy i w czerwcu znów się wybierają z powrotem do Portugalii, normalnie im ciężko dogodzić. Moja siostra jest tak chuda, że ja to się już w ogóle kompleksów przy niej nabawiłam.
Madzia gratuluje zapału do ćwiczeń, w sumie też powinnam ale jak ostatnio spróbowałam to na następny dzień nie mogłam wstać:-Dtaki ze mnie sportowiec:-p
Tosikapowodzenia w osiąganiu wymarzonego blondu, ja też dążę do jaśniejszych własków ,ale stopniowo robie to baleyagem;-)
Izabelkagratuluje zdobycia prawka, ja swoje odebrałam w piątek i przejechałam się kilka razy z moim T. i powiedziałam że nie będę z nim jeździć normalnie mnie stresuje a raczej sam siebie, a naszą 11 letnią Alfą wcale łatwo się nie jeździ:no:
Moje dziecko właśnie usnęło i mam chwilę spokoju:tak:
miłego dnia życzę no i chluśnijcie jakieś piwko dzisiaj z okazji dnia Św. Patryka:-)

reklama
Julia Tymus 100 lat dzieciaczki!
Guinessa bym sie napila choc ciemnego piwa za bardzo nie lubie ale tak dawno zadnego alkoholu nie mialam w ustach ze na sama mysl o piwku slinka leci:-p:laugh2:

Julka, Tymi wszystkiego naj naj:-):-):-)
Andula Guinnesa też bym się chętnie napiła a najlepiej smakuje z sokiem pożeczkowym normalnie pychotka:-)

i ja się melduję z rana.
My wczoraj mieliśmy dzień lenia i się zastanawiam czy go nie przenieść na dzisiaj.
:-):-):-):-)
a co :)
Madzia nie znikaj, oki???? ale rozumiem że na ślub musi być idealnie:-D:-D:-D
Ja się trochę odchudzałam a potem zluzowałam i okazało się że schudłam jeszcze i panie musiały kieckę zwężać:-):-):-):-):-):-):-)

No ja też piffka bym się napiła:-) ale trudno siły wyższe:-p
lecę zaraz mamę na pociag odwieść i do fryzjera:szok: mam stresika:sorry2: dam znać później ...albo i nie:baffled: (bo będę szukać albo peruki albo czapek:-p)

he he Tosika...już sobie Ciebie wyobraziłam w lato w takiej ciepłej muzina czapie.....ot moja bujna wyobraźnia:-D:-D:-D:-D
będzie dobrze.
Ja własnie też chcę troszkę jaśniejsze rudzielcze włoski sobie zrobić...ale fryzjerka to do mnie przyjeżdża:-):tak::tak: i załatwia odrazu całą rodzinę za wyjątkiem naszego skinusia Iki :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Julci,Tymuś szystkiego najlepszego!

Tosika pochwal sie koniecznie dokonaniami na głowie:tak:

Ja się piwka nie napiję,bo dieta:-p

Tymusiu i Julciu Sto Lat!
Madzia gratuluje samozaparcia, mi ostatnio siadło, bo ćwiczenie męczy a od tego wstawania o 5 coś mało sił mam.
kicrym i surv gratuluje nowego sprzętu :)
tosika ehhh ja tez chce szpilki, takie bez paluszków i z kokardką ale po kij mi na razie one.
pearl my mamy fotelik rowerowy i jest super, starszy b dużo jeździł teraz czekam tylko na dobrą pogodę. Ale gdybym teraz kupowała to brała bym z regulacją do leżenia bo mały mi częstow nim zasypiał:-(
Dziewczyny rolki nie sa trudne, ja jeździłam jako nastolatka i myślałam, że jak włoże to zaraz na pyszczek padne a tu zonk bo ic nie zapomniałam.
Dawajcie bo to przyjemny wysiłek i fajny sposób na chudnięcie

Mały śpi a ja leże bo mi niedobrze:szok:
Hehe mój syn ma dziś imieniny. Jak imię wybieraliśmy to się śmialiśmy, że najważniejszy dzień w roku będzie miał w knajpach pierwszeństwo :-p baaa cała knajpa za niego piła będzie:-D
No a dzisiaj jestem z niego dumna. Pierwszy raz wizyta u dentysty obyła się bez spazmów i zaciskania buzi. Grzecznie otworzył i tylko momentami coś pojękiwał. No ale ostatni raz byliśmy przed urodzeniem Tymka, miał czas na przemyślenie no i bolały go te zęby. Na początku słodyczy ni jadł ale iść i tak nie chciał. Ufff bałam się, że juz nigdy tych zębów nie zrobimy. To już 4 dentysta do którego chodzimy poprzedni nie dawali rady.

Ja jak zwykle wywód, sorry. Naprawdę nie potrafie inaczej :-p

reklama
Do góry