reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

U nas też wieje niemiłosiernie ale ja już byłam poza domem :-D szybki kurs do Gdyni i spowrotem :-p tyle z mojego wyjścia dzisiaj coś czuje... :-p

Ale Zu już zadzyndzala po mieszkaniu w nowym wdzianku więc wyjście udane :-D

reklama
u nas też była podbudka o 6:00 z minutami ale się nie dalam i zwlekłam z wyra po 7:00.
Aniu właśnie właśnie siedź tam sobie jak najdłużej tatuś sobie radzi a jakby co to JuliaK pomoże :-)

oooooo spokojnie solidarne jajniki dadzą radę:-):-):-D:-D:-D

U nas wieje okrutnie a słoneczko czasem zagląda.........Nawet nie chce myśleć o tym oziębieniu ....no kurna wiosna przychodź.....

Właśnie przyszedł fotelik dla Iki...fajny:-):-)
Młoda przysypia dzisiaj...pewnie przez pogodę...może i ja się kimnę...

Blu się z nami po prostu solidaryzuje i ojcu nie daje pospać :rofl2: tak trzymaj kochana:tak::-D;-)
Julia widzialam ubranko- ślicznitkie
a ja dalej się obijam:-p aczkolwiek jutro Liwk:-pa przychodzi i chyba trza troszkę chałupkę ogarnąć a co by synowa za matkę się nie wstydziła:-p

ps. dziewczyny uważajmy, bo może my już mamy zalożone czerwone teczki ;)))))

Omg Forum tatusiów lipcowych . Zgroza

Mondzi. U mnie to samo- usypianie dobre na wszystko:-D
No i chłopom dzieci spią bo oni jakoś słabszy słuch mają.;-)

U mnie pobudka jak zwykle o 5 :30- to chyba już tak na stałe :wściekła/y:.
dzisiaj zaliczyliśmy szczepienie Patryka i Tymka. Obaj byli dzielni.
No i Pyś dostał imieninowy prezent- 2 szczury :-D A raczej szczurki.
Niestety w domu okazało się, że jeden to samczyk i m pojechał go wymienić.
Na razie są malutkie ale nie wiem czy nie będzie w przyszłości potrzebna większa klatka. M zaoferował się, że ja zrobi (tjaaaaa) i że będziemy na zmianę sprzątać (ahaaaa, khm, khm). No cóż, ale za to wszyscy jesteśmy wniebowzięci. Maluchy przyuczone do siedzenia na ramieniu i głaskania :)
Która ma ciary?

Haszi prezent rasowy powiedzialabym(wszystkiego anj dla synka) ;-)Moja siostra kiedys przyniosla myszke do domu to tata ktory panicznie sie jej bal wyniosl ja na dwor i wypuscil;-)
U nas pogoda sliczna jedynie wiatr taki ze glowy prawie urywa.Mi i tak lepiej nawet jak w domu siedze a slonko do okna zaglada.
Pobudka o 5:30 ale mysle dlatego gdyz polozylam malego godzine wczesniej,ale wlaczylam suszare i do 6:30 pospal;-)
U mnie tez znaczne pogorszenie jezeli chodzi o dzienny sen czasami drze sie jak opetany i za cholere usnac nie chce pomimo maksymalnego zmeczenia:baffled:
Tatusiow witam na forum ;)

reklama
Antonio wszystkiego najlepszego!

no u nas z tym spaniem w dzien tez sie dzis cos porobilo nie tak:baffled: Najpierw z 15 razy kursowalam do loezczka zanim zasnal.Pospal 30 min i koniec,chcialam jeszcze uspic,bo oczka mu sie kleily,ale nie dal za wygrana:no:A myslalam,ze tyle rzeczy zdaze zrobic,a tu ledwo zupke nastawilam i w miedzyczasie poklikalam na zamknietym,a gdzie makijaz i fryzura:confused:nie wspomne o prasowaniu i myciu garow:crazy:

Do góry