reklama
chcialyscie rownouprawnienia to je macie
aaa, nocka spokojna, jak by ktos pytal ;-) Blanka tylko wstala ciut za wczesnie, o 6:15
milego dnia lipcowe mamy![]()
Zu też wstała o 6.15

liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
u nas też była podbudka o 6:00 z minutami ale się nie dalam i zwlekłam z wyra po 7:00.
Aniu właśnie właśnie siedź tam sobie jak najdłużej tatuś sobie radzi a jakby co to JuliaK pomoże :-)
Aniu właśnie właśnie siedź tam sobie jak najdłużej tatuś sobie radzi a jakby co to JuliaK pomoże :-)
marwac
Grudniowy Tata'06
INWIGILACJA
dobrze że mój małż nie ma konta....:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
pozdrawiam męża Roni;-)
![]()
Pernamentna inwigilacja
i wszystko zostanie wykorzystane przeciwko WAM ;-)

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
oooooo spokojnie solidarne jajniki dadzą radę:-):-)

U nas wieje okrutnie a słoneczko czasem zagląda.........Nawet nie chce myśleć o tym oziębieniu ....no kurna wiosna przychodź.....
Właśnie przyszedł fotelik dla Iki...fajny:-):-)
Młoda przysypia dzisiaj...pewnie przez pogodę...może i ja się kimnę...

U nas wieje okrutnie a słoneczko czasem zagląda.........Nawet nie chce myśleć o tym oziębieniu ....no kurna wiosna przychodź.....
Właśnie przyszedł fotelik dla Iki...fajny:-):-)
Młoda przysypia dzisiaj...pewnie przez pogodę...może i ja się kimnę...
Blu się z nami po prostu solidaryzuje i ojcu nie daje pospać
tak trzymaj kochana
;-)
Julia widzialam ubranko- ślicznitkie
a ja dalej się obijam
aczkolwiek jutro Liwk
a przychodzi i chyba trza troszkę chałupkę ogarnąć a co by synowa za matkę się nie wstydziła
ps. dziewczyny uważajmy, bo może my już mamy zalożone czerwone teczki
))))

Julia widzialam ubranko- ślicznitkie
a ja dalej się obijam

ps. dziewczyny uważajmy, bo może my już mamy zalożone czerwone teczki
Omg Forum tatusiów lipcowych . Zgroza
Mondzi. U mnie to samo- usypianie dobre na wszystko
No i chłopom dzieci spią bo oni jakoś słabszy słuch mają.;-)
U mnie pobudka jak zwykle o 5 :30- to chyba już tak na stałe
.
dzisiaj zaliczyliśmy szczepienie Patryka i Tymka. Obaj byli dzielni.
No i Pyś dostał imieninowy prezent- 2 szczury
A raczej szczurki.
Niestety w domu okazało się, że jeden to samczyk i m pojechał go wymienić.
Na razie są malutkie ale nie wiem czy nie będzie w przyszłości potrzebna większa klatka. M zaoferował się, że ja zrobi (tjaaaaa) i że będziemy na zmianę sprzątać (ahaaaa, khm, khm). No cóż, ale za to wszyscy jesteśmy wniebowzięci. Maluchy przyuczone do siedzenia na ramieniu i głaskania
Która ma ciary?
Mondzi. U mnie to samo- usypianie dobre na wszystko

No i chłopom dzieci spią bo oni jakoś słabszy słuch mają.;-)
U mnie pobudka jak zwykle o 5 :30- to chyba już tak na stałe

dzisiaj zaliczyliśmy szczepienie Patryka i Tymka. Obaj byli dzielni.
No i Pyś dostał imieninowy prezent- 2 szczury

Niestety w domu okazało się, że jeden to samczyk i m pojechał go wymienić.
Na razie są malutkie ale nie wiem czy nie będzie w przyszłości potrzebna większa klatka. M zaoferował się, że ja zrobi (tjaaaaa) i że będziemy na zmianę sprzątać (ahaaaa, khm, khm). No cóż, ale za to wszyscy jesteśmy wniebowzięci. Maluchy przyuczone do siedzenia na ramieniu i głaskania
Która ma ciary?
Andula
Fanka BB :)
Haszi prezent rasowy powiedzialabym(wszystkiego anj dla synka) ;-)Moja siostra kiedys przyniosla myszke do domu to tata ktory panicznie sie jej bal wyniosl ja na dwor i wypuscil;-)
U nas pogoda sliczna jedynie wiatr taki ze glowy prawie urywa.Mi i tak lepiej nawet jak w domu siedze a slonko do okna zaglada.
Pobudka o 5:30 ale mysle dlatego gdyz polozylam malego godzine wczesniej,ale wlaczylam suszare i do 6:30 pospal;-)
U mnie tez znaczne pogorszenie jezeli chodzi o dzienny sen czasami drze sie jak opetany i za cholere usnac nie chce pomimo maksymalnego zmeczenia
Tatusiow witam na forum
U nas pogoda sliczna jedynie wiatr taki ze glowy prawie urywa.Mi i tak lepiej nawet jak w domu siedze a slonko do okna zaglada.
Pobudka o 5:30 ale mysle dlatego gdyz polozylam malego godzine wczesniej,ale wlaczylam suszare i do 6:30 pospal;-)
U mnie tez znaczne pogorszenie jezeli chodzi o dzienny sen czasami drze sie jak opetany i za cholere usnac nie chce pomimo maksymalnego zmeczenia

Tatusiow witam na forum
reklama
Antonio wszystkiego najlepszego!
no u nas z tym spaniem w dzien tez sie dzis cos porobilo nie tak
Najpierw z 15 razy kursowalam do loezczka zanim zasnal.Pospal 30 min i koniec,chcialam jeszcze uspic,bo oczka mu sie kleily,ale nie dal za wygrana
A myslalam,ze tyle rzeczy zdaze zrobic,a tu ledwo zupke nastawilam i w miedzyczasie poklikalam na zamknietym,a gdzie makijaz i fryzura
nie wspomne o prasowaniu i myciu garow
no u nas z tym spaniem w dzien tez sie dzis cos porobilo nie tak