reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Omg Forum tatusiów lipcowych . Zgroza

Mondzi. U mnie to samo- usypianie dobre na wszystko:-D
No i chłopom dzieci spią bo oni jakoś słabszy słuch mają.;-)

U mnie pobudka jak zwykle o 5 :30- to chyba już tak na stałe :wściekła/y:.
dzisiaj zaliczyliśmy szczepienie Patryka i Tymka. Obaj byli dzielni.
No i Pyś dostał imieninowy prezent- 2 szczury :-D A raczej szczurki.
Niestety w domu okazało się, że jeden to samczyk i m pojechał go wymienić.
Na razie są malutkie ale nie wiem czy nie będzie w przyszłości potrzebna większa klatka. M zaoferował się, że ja zrobi (tjaaaaa) i że będziemy na zmianę sprzątać (ahaaaa, khm, khm). No cóż, ale za to wszyscy jesteśmy wniebowzięci. Maluchy przyuczone do siedzenia na ramieniu i głaskania :)
Która ma ciary?
he he moja kumpela miała szczura i jak ją odwiedzałam to on sprawdzał moje buty w poszukiwaniu błota do obgryzienia......
luz ale ten szczurzy ogon to ...hmmm .... no nie dla mnie:-)

Antonio...molto buziakos od Ikos:-):-):-):-)

reklama
Antosiu wszystkiego naj buziki!!!!!
Ja dzisiaj chyba z Młodą nie wytrzymam, poprostu takiej marudy to jeszcze nie miałam cały czas na rękach a jak nie na rękach to ryk aż mnie głowa boli:baffled:normalnie nie wiem czy to jakiś kolejny skok może się szykuje, bo zdrowa jest, zęby nie rosną i ogólnie wszystko ok tylko maruda maruda maruda przepraszam ale normalnie nie poznaje swojej córki...

Antoś dziękuje za pamięć i przesyła buziaki:-):-):-)
my nadal u Babci na feriach;-) Tatuś już żebrze żebyśmy wrócili, ale zrobię to w piątek, ja akurat odpocznę a On się wyśpi po nockach:-p a co se będę żałować:-p:-p:-p
Haszi prezent fajny, ale szczurki to nie dla mnie ja boję się nawet świnek morskich i chomików:zawstydzona/y:

Kate, buziaki dla Antosia! No i chłopa przetrzymaj tak, żeby chciało Ci się wracać :tak: A on niech odpoczywa i TĘSKNI...

Forum tatusiów, to by chyba miesiąca nie przetrwało. Mój przy mojej pierwszej ciąży pisał wcześniej, niż ja... Ale postów było tyle, że wątek tatusiowy padł. Oni mają inne problemy, niż my, i może to dobrze.

Nea, a może jak usiądziesz z Córą na podłodze, jakieś zabawki zaproponujesz, to będzie lepiej, niż na rękach, co? U nas to działa, jak ma kryzys jakiś. Zawsze czymś się zajmie w mojej obecności. Wytrwałości życzę!

Antosiu zapominalska ciotka przesyła Tobie słodkie całuski!!!! Rośnij zdrowo i kolorowo:-):-):-):-):-)

Która ma ciary?

JAAAAAAAAAAAAAA:szok::-D

Nea współczuję:tak: moze to ząbki?? albo Gabi ma dzisiaj taki kaprysik, jak to babeczka:-p
Haszi , Andula ja Was podziwiiam z tym wstawaniem, :szok:
no ale Patyś i Tymi to dzielne chłopaki:tak: i prezent się należał (ale dlaczego od razu wrrrr...):-p znowu te ciary:eek::-D
Kate twardzielka z Ciebie!!!:szok::-)

Antonio wszystkiego naj,naj.Buziaki od Misi:-D
Kate tak trzymaj. Niech zrozumnie co traci i moze miedzy Wami sie poprawi:tak:
U na stez mocno wieje ale co jakis czas wychodzi sloneczko:tak:Przejdziemy sie z mala do kuzynki meza. Bylismy z Misia u chirurga.
Witam meza Roni.:-)
Haszi ja tez robie bledy, szczurow w domu to chyba bym nie chciala:baffled:
Nea mam nadzieje ze przez caly dzien mala nie bedzie marudana.
Dziewczyny tez podziwiam Was za to wstawanie. Mala budzi sie miedzy 7-8, a po godzinie jeszcze idzie spac:-D

Antos wszystkiego dobrego z okazji kolejnego miesiaca!

Haszi
ja sama jak bylam mlodsza to mialam szczura. to jest super zwierzaczek, w dodatku jaki czysty. ja mojego uwielbialam wszedzie ze mna chodzil, pozniej musialam go zostawic z tata moim, ktory tez sie o niego troszczyl ale Zdzis (bo tak mial na imie) chyba za bardzo tesknil za mna i zachowrowal. obcielismy mu zeby bo lekarz powiedzial ze to chyba od zebow a tu sie okazalo ze mial raka pluc:-(to bardzo czeste podobno u szczurow:dry:
Ja to az sie dziwnie czuje piszac cos jak jestem inwigilowana, musze slowa cedzic;-)

u nas noc jak zwykle, z pobudkami w dodatku moj M jakies akcje odstawial i krzyczal ze zlosci ze sie Maly budzi a ja sie tak w...m ze kazalam mu wynosic sie z sypialni. i to wszytsko o 3 w nocy, po czym M poszedl do kibelka i wrocil odmieniony:-Dco lepsze rano nic nie pamietal:-D

reklama
Do góry