Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
To ja na szybko zdrówka wszystkim chorowitkom 
I Pabla super że z maluszkiem wszystko ok :-)

I Pabla super że z maluszkiem wszystko ok :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

tak co dziennie mówię sobie "zacznę jutro, przecież zdążę, jest tyle czasu"
no i już lekko jestem teraz us****
czy ja aby na pewno zdążę?

coś te zapalenie spojówek wszędobylskie sie zrobiło, bo moich znajomych synek też zaniemógł na nie
a co chandry to ja też ostatnio chodze taka rozdrażniona
to rozumiem, ze w praacy już wiedzą? i jak zareagowali?

i wiesz co, przez ciebie, Haszi, Julię zachciało mi się jeszcze ale niewiem czy ja i moj organizm to da radę?
Co do pakowania, to może zatrudnić pomoc dorywczą? Jakieś studentki, coby pod Twoim światłym nadzorem popakowały wszystko? A co do ciąży, to przecież młoda kobieta jesteś (czytałam parę dni temu jakiś raport, z którego wynika, że coraz więcej kobiet, zaczyna prokrecję dopiero w naszym wieku
), więc jeśli tylko chcesz..... mamy kibicować?
:-) Mnie po każdym spotkaniu z Benem 'wścik macicy" bierze, no ale rozsądek jeszcze dzięki Bogu zwycięża
Na razie cieszymy się od nowa remontem i szykujemy w pogotowiu nerwosol w oczekiwaniu na pierwszą ulewę

Lekarze twierdza ze to byl jakis wirus
Ja po dwoch dniowkach bylam na integracji z pracy. Troche popilismy,bylo ok. Dzis ide tez do pracy na noc. Nadrobie zaleglosci w wekeend bo mam caly wolny
ale przeszlo i njuz nie wrocilo

Zobaczymy co wyjdzie
Zycze szybiego uporania sie z problemami

no ale cościk popakowalam, i to dzięki mojej koleżance;-) to ona mnie z rańca siłą zaciągnęła do sypialni i pokazała palcem od czego zaczynamy

bo ja cały czas obstaje przy swoim, że "zdążym"
no i chyba z 6 kartonów wielkaśnych już wyniesiona
Macie racje, można wynając dziewczyny ale jakoś tak ja nie jestem przekonana, a co by mi "obcy" grzebał w moich rzeczach;-) na pewno to wygodne, ale ja jakaś staroświecka jestem
widać przyjmujemy styl francuski;-) no ja jak wczoraj tak M powiedziałam, ze może....ale to jeszcze wymaga duuuużo przemyśleń i analiz, to on już happy:-) naiwniak jeden, nie wie, ze baba zmienna jest