reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2008

Kochane, ja tylko na moment, bo czasu brak
jestem po lekarzu, wszystko gra i buczy, dziecię śliczne, ruchliwe, wymiarowe,waga jakieś 422g,termin wciąż na 26-27 maj, i prawdopodobnie.....dziewczynka :-)
wiedziałam że chciałybyście wiedzieć więc specjalnie dla Was i dla Lenki sprawdziłam :-)
Pabla, czujemy się wzruszone, ze specjalnie dla nas się złamałaś i sprawdziłaś płeć:tak::tak: No i super wieści generalnie!

reklama
Surv - :-)
no pod kątem Waszym patrzylam i dla Leny - bo ona wciąż: Mikołaj, Mikołaj braciszek, więc M stwierdził że musimy wiedzieć bo jak się urodzi dziewczynka to będzie zonk i Lenka będzie mówiła do siostrzyczki Mikołaj:sorry2:
Kurcze, ale jak się czuje Twój M? ależ to pech, no.....mimo wszystko mam nadzieję że go nie zwolnią. A z Flo też macie meksyk niezły, jakiegoś dziecięcego psychologa już znalazłaś?
Julia - fajna kołyska!
Zdrówka dla dziewczyn, fajnie ze Tosia tak ładnie rośnie, oby tak dalej!
Madzia - działaj, działaj....nie ma co się zastanawiać bo tak cieżko się zdecydować! zdrówka dla Maćka!
Dorka - super że wycieczka udana i że wszysy jesteście zadowoleni. Prezenty fajne, dzieciaki pewnie zachwycone!
Sylcia - zdrówka dla Twojej rodzinki!
Haszi - Ty to jesteś zuch kobieta! super ze wszystkim dajesz sobie radę i jeszcze obce dzieci pilnujesz.
a przy okazji chorób, okazało się że moja siostrzenica nie ma ani mononukleozy ani szkarlatyny tylko zapalenie gardła....ale antybiotykiem zdążyli już ją napakować:sorry2:

Pabla, ale przy zapaleniu gardła chyba też antybiotyk dają... Najwazniejsze, że to tylko gardło.
Surv, niesamowitego pecha ma Twój mąż. Aż nieprawdopodobne... Trzymam kciuki, żeby prace utrzymał

Kasia - jeśli to bakteria to ok, ale powinni zrobić w szpitalu badanie krwi i zobaczyć wtedy. Hania z Tymkiem już brali sporo antybiotyków. A z krwi można zobaczyć czy to wiruskówka i tyle.
dobra, powoli kładę małą spać, trochę mi kaszle cholercia.....dostała już syrop z cebuli, lipomal a juro jakieś okłady jej porobie i zobaczymy.

Pabla,super kolejna dziewuszka,także mąż będzie zdominowany przez was:-)
Surv,no biedny R,ale może faktycznie warto zainwestować w te ubezpieczenia:-) Mam nadzieję,że go nie zwolnią,w sumie to przecież nie jego wina.
Ale dzieciaczków chorych,zdróweczka życzę
Wczoraj złożyłam Maksa łóżeczko i śpi już na kanapie,obawiałam się,że będą problemy,ale ogólnie jest super,nawet z zasypianiem

Hej!
Pabla super wieści,no dzięki,ze się przemogłaś dla nas;-)
Maciek też ma zapalenie gardła i migdałków i też ma antybiotyk.Na zapalenie gardła chyba zawsze antybiotyk dają.
Survior no pech straszny,oby R szybko wydobrzał i go z pracy nie wylali.

Muszę dzisiaj ostro popracować ,bo o 13 wychodzę na zabieg,a od jutra L4.
Miłego dnia!

witajcie:)
Pabla gratulacje dziewczynki:) to słodkie co zrobilas! :):)
Surv matko, rzeczywiscie aż trudno uwierzyc, zeby jeden czlowiek mial takiego pecha....cale szczescie,ze wychodzi jako tako z tego wszystkiego!
Julio cudna kolyska! i trzymam kciuki za dietke
przepis zapodam na przepisach, naprawde smaczny kurczak w ciescie francuskim- i łatwe do zrobienia

zdrowia wszystkim życzę
bylismy wczoraj w Ikei i mąż kupil mi garnki i lampę stojącą do czytania, bo oczy mi się psują; a propos czytam niestamowita książkę- "Jeździec miedziany" o milosci w czasie 2 wojny swiatowej autorki Paulliny Simons; to druga jej ksiazka ktora przeczytalam - są super! czytam do 1 w nocy tak wciaga hehe a teraz padam na twarz

reklama
O, widzę, że nowa fala przeziębień:-( Zdrówka, dla dzieciaków! Nie napiszę, jak u nas, bo zawsze jak piszę, że ok, to Flo wraca ze żłobka z katarem po pas:-p

za to wychowawczo nadal do tyłu i to częściowo z mojej winy, bo mi w końcu nerwy puściły i nawrzeszczałam na nią...no i teraz jest z powrotem, tatuś boski, bo nie krzyczy i matka-potwór:-( Dziś lub jutro zarejestruję nas do psychologa....który zapewne powie, że przy tak toksycznej matce niewiele da się zrobić:-p

Madzia, no to kciuki zaciśnięte! I wypytaj od razu o kwestię zaciążenia - może się od Pabli dziewczynką zarazisz?:tak:

Do góry