reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Cześć!!!
U nas dziś super pogoda,po pracy jadę z mamą na jakieś zakupy to się troszkę rozerwę:)
Dziś jeszcze wieczorem muszę jechać do koleżanki bo musimy zamówić bilety na październik,lecimy do manchesteru na babski wypad 5 dniowy do przyjaciółki ,będziemy rządzić we 4:-)
Surv zdróweczka,obyś się na święta nie rozchorowała
Kasia ,Maks też panikarz i też ma to po mnie
Kic u nas też są fajne promocję w H&m ostatnio dwie fajne koszulki za 39 zł,pakowane jako dwupak i to dla mnie te koszulki
Madzia , Maks też straszy bałaganiarz.
Iza trzymaj się, u mnie ogólnie gorzej niż było,chociaż na pozór wydaje się ok,zobaczymy co z tego będzie,wzięłam na przeczekanie.

reklama
Wpadłam życzyć WESOŁYCH ŚWiĄT :)

U nas już w miarę ok ale jestem wykończona po 5 dniach noszenia na rękach Tosi i nieprzespanych nockach + Tymek po chorobie i ciut zazdrosny i tez cały czas przy spódnicy...A teraz w dodatku święta :/
Mała miała jeszcze raz w nocy 40 stopni a potem już coraz lepiej- byliśmy u lekarza ale tak naprawdę nadal nie wiadomo czy to były zęby czy jakiś wirus.
Tak się francygeczka nauczyła, że jak tylko ja odkładam to wrzask- no ale teraz to przynajmniej wrzask niezadowolenia a nie łzy jak grochy.
No nic spadam do roboty bo tego tyyyle. Dzisiaj mam w planach pieczenie murzina- słyszałyście o czymś takim? :)

robię wiatr, bo jestem mega wykończona:/
do 15 pisałam pracę, potem na szybko do gina - wszystko ok, a teraz wróciłam z placu zabaw bo już nie mogłam wytrzymać bez siku:baffled::-pzaraz przekazuję M kubę i niech rządzą na ogródku a ja muszę odpocząć. :dry:

się też na szybko meldowuje, bo schody przed domem wołają "umyj mnie":sorry2: (od wprowadzki ni chu chu były szorowane:zawstydzona/y: a jutro wyruszamy do rodziców więc porzadek jakis trza ostawić;-)
a więc po usg wyszło, ze wszystko oki toki, nie ma dziewczyna żadnych zmian:tak: jutro po raz enty łąpiemy sius i obaczymy czy badziew jest:tak:
Surv zdróweczka kochana, no i ja nie pamiętam kiedy tak sama z siebie o tej godzinie wstałam:baffled: chyba za czasów ciążowych to bylo:-)
Kasiu takie szkolonka to ja lubię:-p a jak Miki przestało ropieć?
Haszi no to urwanie miałaś, a jak malutka już dobrze się czuje?
Kic tak orżinale te śpiworki i tak na marginesie boskie są (szczegolnie ten jeden zimowy:tak:) no to mnie uspokoiłaś, bo pochwale ci się, że fotelik maxi cosi udało mi się sprzedać:-) (bo ja z tych nie ogarniętych w sprzedawaniu przez neta):-p:sorry2: jeszcze mam do opchnięcia łózeczko turystyczne i beznadziejne nosidełko (tzn. wypasione bylo i drogie -cybex) ale żadnej koleżance go nie polecę, chusty jednak rządzą:-p
Kamu juz Ci zazdroszczę tego wypadu, ja to planuję z koleżankami wypad do Wenecji ale chyba nie w tym roku, bo po tej budowie spłukani jesteśmy na maxa:sorry2:
ja dziewczyny jak fajnie tak sobie siedzieć przed domkiem na bujawce:-p to nic, ze zdeczka zimno, to nic, że działka dla liliputa, to nic, że sąsiad "se"zerka z takiej odleglosci ale jessssst:-D:-D:-D:-D:-D
dobra idę walczyć ze schodami:-p
acha obiecuję że napewno zdjęcia wkleję, bo na razie sam dół opstrykałam;-) ale to może jutro, dobzie?:-p

Tosika, oczka po jednym dniu zakrapiania przestały ropieć i były już bielutkie, ale pan doktor kazał kontynuowac do tygodnia, więc grzecznie aplikujemy. Zazdroszczę tego ogródka...

witam rankiem:)
U nas po wczorajszej tragicznej buczącej nocce, dziś Kuba pięknie spał i czuję się mega wyspana:tak:
Tosika to tym bardziej super cena, bo emma ma dość drogie te dodatki
baffled5wh.gif
sama bym kupiła ale chcę twardą gondolę a do cerox się nie da wpiąć
dry.gif
szkoda że nie mówiłaś ze masz fotelikdo sprzedania bo ja ostatnio właśnie kupiłam
dry.gif
no i super taka działeczka przed domem:tak:
kasia super że z oczkami już ok no i zakraplanie nie straszne:tak:
Haszi oj taaak mała dupcia się szybko przyzwyczaja do noszenia:-D
Surv o której????:szok::szok::szok:dobra jesteś:-D
Post dobrze że tata już do domku, zdrówka!
u nas piękne słońce!jutro się wybieramy do ZOO:tak:
miłego dnia!

hej
Kamu ja mam to samo, zobaczymy; po prostu mam już dość ...
nie piszę kochane bo jakoś nastroju nie mam, świnia jestem, wiem
ale sama musze sprzątnąć cały dom, zająć się dziećmi i mamy sunię mojej mamy na święta, więc roboty co nie miara

Witam, dziś elegancko pospałam do szóstej i od razu mi lepiej, bo wczoraj totalnie zdychałam:baffled: Na szczęście gorączka na razie przeszła, w zamian przyszedł ból zatok i gigantyczna wysypka...zaczynam z ciekawością wyczekiwać kolejnych objawów:-p ale grunt, że jest trochę lepiej, to przynajmniej popracuję i nie będę musiała w świeta zasuwać:tak:

Tosika, dom jak dom, ale ogródka nawet małego to ja Ci wściekle zazdroszczę:tak::tak: Zawsze na wiosnę aktywuje mi się chłopski pęd do ziemi:-p

Hashi, Tobie też Wesołych Świąt...i odpoczynku przede wszystkim!:tak:

Kicrym, to Ty twardy zawodnik jesteś, jak osiem godzin pracę pisałaś...ja średnio po 2 godzinach nieprzerwanego pisania mam totalne odmóżdżenie:-p

Kasia, no na takie szkolenia to ja bym mogła jeździć:-) No i super, że Mikiego oczka już w porządku:tak:

Spadam do pracy póki mi się jeszcze chce, a jak siły zbiorę to może i ten sernik w końcu zrobię?:tak: U nas pogoda rzeczywiście cudna, wczoraj wręcz gorąco było, dziś chyba podobnie, więc może jak się zreanimuję to wyjdę choć na chwilkę:tak:

U nas pobudka przed 6, bo nie musiałam wstawać do pracy :-/ Cóz, taki lajf
Ale tym sposobem mam posprzątane i pranie w pralce. Mama właśnie mi przyniosła piekny bukiet żółtych tulipanów, więc wiosna w pełni!

reklama
Witam,
Ja juz mam wolne dopiero we wtorek do pracy na noc i potem 7 dni wolnego:happy2::happy2::happy2:
Survi ale szybko wstajesz ja to o tej porze to nieraz klade sie spac:-D O szostej bez potrzeby to nigdy nie wsaje:tak:
Kasia dobrze ze z oczkami Mikiego juz ok:tak:
Haszi Wesolych Swiat dla Ciebie tez:tak: Dzieci szybko przyzwyczajaja sie do dobrego:tak:
Iza poprawienia humoru<tele>. U mnie nie ma problemu G i Seba pomoga:tak:
Kic ja tez chce do ZOO:-)Lubie ZOO chyba bardziej niz moje dzieci:-D Seba mial 2lata to zaczelismy jezdzic i jezdzilismy co roku:tak: Z Misia bylismy rok temu ale jeszcze nie interesowala sie zwierzakami, a teraz mowi ze w ZOO sa tukany:-D:-D
Tosika ja tez zazdroszcze domu i ogrodka(mam nadzieje ze kiedys tez bede miala:tak:) a sprzatania to juz nie zazdroszcze:tak:
Post super ze tata juz w domku:tak:Trzymam kciuki zeby bylo ok:tak:

Oki spadam, ide z Seba i Misia na bazarek zrobic jakies zakupy. Potem jeszcze zajrzę

Do góry