witam sie i ja!
pogoda po przebudzeniu dawał nadzieję,ze bedzie fajna,ale... nie minęła godzinka,a juz jest pochmurnie i zapowiada sie raczej smętny dzień... ale ciepło chyba jeszcze jest, wiec chociaz tyle.
ja juz po śniadanku, a teraz sie zastanawiam nad kawka i czyms słodkim...
chociaz chyb anie powinnam, gdyż przez ostatni tydzień przytyłam kilogram
ale co ja zrobie,ze mam taki apetyt, a słodkiego po porodzie szczególnie nie pojem, jak bede karmić... wiec jednak sie skuszę
życze udanej wizyty :-)
a ja mam do Ciebie, Gabiaz, pytanko. My z mężem i maluszkiem we wrzesniu przeprowadzamy sie do Olsztyna, teraz wszystkiego nie kupuję dla małego, bo im iwecej rzeczy kupie teraz, tym wiecej bedzie pakowania i przewożenia, dlatego moje pytanie brzmi tak: czy sa w Olsztynie hurtownie z artykułami dziecięcymi i jak są, to proszę Cię o podanie nazw i adresów. Będę wdzieczna. Może tez jakaś sugestia,gdzie jest taniej.
Z góry bardzo dziękuję.
strasznie dzis mnie alergia męczy, od rana juz kichałam chyba ze 20 razy
, do tego oczywiście katar, zatoki zawalone, no i w klatce piersiowej jakoś ciężko...
oczy tez zaczynają swędzieć... :-(a ja cały czas odkładam moment udania sie do lekarza po jakies specyfiki, bo wolałabym przetrzymać i nie zażywac wiecej leków, już starczy Stosiowi antybiotyk
ale chyba juz dalej sie czekac nie da...
no cóż... miłego dnia życzę
pogoda po przebudzeniu dawał nadzieję,ze bedzie fajna,ale... nie minęła godzinka,a juz jest pochmurnie i zapowiada sie raczej smętny dzień... ale ciepło chyba jeszcze jest, wiec chociaz tyle.
ja juz po śniadanku, a teraz sie zastanawiam nad kawka i czyms słodkim...
chociaz chyb anie powinnam, gdyż przez ostatni tydzień przytyłam kilogram

Ha!!! Jestem pierwsza;-) Witam się z ranka. Na razie słonko świeci i jest dosyć ciepło. Właśnie pożarłam śniadanko i powoli mam zamiar się zbierać do gina. Jeszcze muszę sobie zrobić karteczkę co mam go zapytać i co załatwić w Olsztynie.... Bo oczywiście z moją "niezawodną" pamiecią bywa różnie, tak wiec pamięć zewnętrzna nie zaszkodzi:-) Więc życzę wszystkim milusiego dzionka i powodzenia w dniu dzisiejszym;-)
![]()
życze udanej wizyty :-)
a ja mam do Ciebie, Gabiaz, pytanko. My z mężem i maluszkiem we wrzesniu przeprowadzamy sie do Olsztyna, teraz wszystkiego nie kupuję dla małego, bo im iwecej rzeczy kupie teraz, tym wiecej bedzie pakowania i przewożenia, dlatego moje pytanie brzmi tak: czy sa w Olsztynie hurtownie z artykułami dziecięcymi i jak są, to proszę Cię o podanie nazw i adresów. Będę wdzieczna. Może tez jakaś sugestia,gdzie jest taniej.
Z góry bardzo dziękuję.

strasznie dzis mnie alergia męczy, od rana juz kichałam chyba ze 20 razy

ale chyba juz dalej sie czekac nie da...

no cóż... miłego dnia życzę