gabiaz
Fanka BB :)
Dobrej nocki wszystkim życzę. Zmykam powolutku spać

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

calusienki ale to calusienki dom posprzatalam, popralam wszystkie firanki , umylam wszystkie okna, zrobilam przemeblowanie totalnie inaczej jak bylo , mebelki, stoly itp. w innych miejscach

:-).Caly Bozy dzionek, siostra to totalne wsparcie i pomoc
Zobaczymy jak to bedzie tej nocy, moze wkocu sie wykluje;-);-);-) oczywiscie moj synus;-)
:-, robilam wszysko co kobieta w ciazy nie powinna, mycie podlug na kolanach 

Głowa mnie bolała od wczoraj wieczorem, teraz zaczyna być mi niedobrze i jakoś tak niefajnie jest chociaż pogoda niby ok, bo nie za duszno i nie gorąco. Maleństwo sie kręci więc wszystko jest ok. Zaczynam puchnąć niestety i może dlatego taki nastrój mnie dopada....
Ja jeszcze chcę spokojnie doczekać tak do około połowy lipca, a potem niech sie dzieje co chce
Życzę wszystkim miłego popołudnia. Ja idę pozalegać przed tv. I moze pomoczę nogi w wodzie z solą to trochę odpuchną..... Mam nadzieję...
Wogóle to sie dobrze dziś czuje,wyspana i nic nie boli
bo na tańce to raczej nie zostane
pół sceny bym zajeła
dla Was i maluchów
żadnych skurczy, maluch szaleje jak zwykle a ja mam siły więcej niż przed ciążą 
:-(