reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

reklama
Kasiakom, Betiinka - gratulacje!!! Oby dzieciaczki roszly zdrowo :tak:

Slonce - spoznione najlepsze zyczenia imieninowe ;-)

Alusia - sprobuj seks, podobno wielu laskom pomaga i szybciej sie malenstwa pchaja bo sperma sprawia ze sie szyjka szybciej rozwiera... Tylko ktora z nas ma teraz ochote na seks? ;-) Ja nie bo czuje sie okropnie ale juz zamowilam specjalny masazer na cellulit, preparat likwidujacy rozstepy i czaje sie teraz na ... wlasna bieznie :-D

U mnie znow leje i kaszana na maksa. Noc okropna, cos mnie klulo w boku (jakby mi ktos noz wbijal w wiezadla podtrzymujace macice), myslalam ze oszaleje, plakalam z bezsilnosci :wściekła/y: Boze, daj mi sily bym nie oszalal do konca :baffled:

Alusia nie wiem czy pisałam ale mi ginka na przyspieszenie zaleciła....stymulację brodawek :szok: a właściwie to nawet nie mi a mojemu mężowi (tzn. oczywiście on ma to robić mi :szok::-D) najlepiej 3 x dziennie po pół godziny. Bo właśnie wtedy wydziela się oksytocyna. Na razie ...hmm stymulujemy się i nic... no chociaż w czasie takich zabaw nieraz mocne ściskanie w brzuchu czuć. Jak nawet nie pomoże na przyspieszenie to przynajmniej brodawki będą lepiej przygotowane do karmienia. :-D - to też ważne.

BETINKA, KASIAKOM - wielgachne gratulacje!!!..no i tak po cichu zazdroszczę....

Witam się z rana
GRATULACJE WSZYSTKIM ROZPAKOWANYM MAMUSIĄ I DUŻO ZDRÓWKA DLA MALUSZKÓW
Dziękuje za życzenia imieninowe
Pogoda się popsuła deszcz pada nawet człowiekowi nie chce się ruszać z domu a muszę zaprowadzić Wiktorię do przedszkola

ja tylko sie przywitać weszłam i uciekam na autobus, jade na badania krwi i moczu...

milego dzionka mimo paskudnej pogody( przynajmnije u mnie paskudna)

hej dziewczyny

a ja zaliczyłam chyba pierwszą koszmarną noc, a to nie mogłam się ułożyć, potem zasnąć, trzeba było kilka razy wstać do wc, jak się zdrzemnęłam zadzwonił budzik żebym wzięła tabletki i od nowa to samo

no ale mężuś wrócił, więc humorek mam nawet niezły

gratulacje rozpakowanym mamusiom, ciekawe która następna... hehe teraz zacznie się lawina ;-)

Witam dziewczynki
gartulacje rozpakowanym mamusiom... to która nastepna???

u mnie tez pogoda do kitu... koncze dzisiaj prasowanie, siedze w domu i czytam... za jakis czas juz nie bede miala czasu na ksiazki...

Hej laseczki :-)

Kasiakom,Betinka GRATULACJE!!!!

Słonce,spóznione ale szczere życzonka dla Ciebie kochana :-):-):-)!!!

Nocka oczywiscie koszmarna,brzuchol twardy na maxa,zoladek to myslalam ze mi rozsadzi a do tego pierwszy raz dostalam skórcze łydek :szok: straszne to było :no::szok:...juz chyba wiecej niepsodzianke mnie nie czeka w tej ciazy!!!!
Pogoda u mnie nadal oki,a od jutra zapowiadaja coraz cieplej,chyba oszaleje ;-):no:....wole chłodek :tak:;-)...weekendzik spedziłam na dziełeczce,odpoczelam rewelacyjnie az mnie dupka bolała od siedzenia i nie mogłam sobie znalezc odpowiedniej pozycji....a wszyscy w kolo Kasiuli skakali :tak::-);-) ....

Pozdrawiam :-):-):-)

reklama
Witajcie z rana, u mnie pogoda nawet, ale ja tęsknię za tym ciepełkiem:tak: Oby chociaż po porodzie było cieplutko.
Mój szaleje od rana w brzuszku, ale się nie dałam i spałam do 10-tej.
A wczoraj rozkładaliśmy łóżeczko i się okazało, że wcięło gdzieś śruby przy przeprowadzce, dobrze że sprawdziliśmy teraz.

Dosia też kończę dziś prasowanie:-) i się strasznie cieszę bo już za dużo tego, nie wiem jak potem przy dziecku jest czas na takie prasowanie.
Alusia seks chyba pomaga, tzn. właśnie sperma i ssanie piersi. Ja z trzy tygodnie temu po seksie miałam skurcze krzyżowe i brzucha, wystraszyłam się bo nigdy wcześniej nie miałam nic takiego, na szczęście przeszło, ale już unikamy tych dwóch rzeczy:tak: i zaczniemy koło 38tyg.
No i tak jak goteczka pisze, u mnie lekarz o ssaniu sutek też mówił, że warto bo mniej boli na początku przy dzidzi.

Ostatnia edycja:
Do góry