e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Ja właśnie pożarłam trochę ptasiego mleczka....No cóż jak mała miała ochotę- to co mam dziecku zabraniac....
Ja wychodzę z tego samego założenia

Dziecku przecież nie będę odmawiać
;-);-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja właśnie pożarłam trochę ptasiego mleczka....No cóż jak mała miała ochotę- to co mam dziecku zabraniac....

Dziecku przecież nie będę odmawiać
;-);-)

... to recepty od gina, to od żylnego , to na serducho, to tarczyca i tak w koło Macieju ... a gdzie dzidzia, a gdzie psiaki ... jak tak dalej pójdzie to będę pracować tylko na aptekę ... mam cichutką nadzieję, że po porodzie wszystko się uspokoji bo moja wątroba padnie i pozostanie po niej miłe wspomnienie ;-)
. Co do jedzenia to ja mniej mam ochotę na słodycze, a bardziej na coś konkretnego. Z tym, że jak w pobliżu leży np. czekolada to też sobie nie odmawiam
. A chyba powinnam, bo na wczorajszej wizycie wyszło, że przez 2 tyg. przytyłam 1,6 kg.
kiedy to sie skonczy....??? A tak poza tym to slonko swieci rewelacyjnie tylko jakos zajeb....wieje
trza ruszyc dupke na ryneczek,zakupki,obiadek,spacerek na podworko i troszke do pisakownicy ;-)
:-).....Alusia niezły masz plan.:-) A przeanalizowałaś go z syneczkiem![]()

i poproszę ją może o usunięcie kamienia jeśli coś w ogóle mam.
Miłego dzionka