reklama
Niczkuś
Zaciekawiona BB
A
Alusia8989
Gość
Gratulacjeeee !!!
) Oj ale zazdroszcze ...
Mój Mały szaleje w brzuchu i tyle
chyba nie chce wyjść ...
Matylda gratulacje;-)
!!!
ale tak czytam, nadrabiam zaległości, bo prawie dwa tygodnie nie miałam lapka i już widze tyle rozpakowanych, że aż miło
a ja marzę żeby się już rozpakować, bo już tak blisko, że aż się chce rodzić
a pod koniec lipca na wesele idę, więc im wczesniej mały bedzie na swiecie tym ja bede miala wiecej czasu na dojscie do siebie
a po pierwsyzm porodzie zajęło mi to aż miesiąc

ale tak czytam, nadrabiam zaległości, bo prawie dwa tygodnie nie miałam lapka i już widze tyle rozpakowanych, że aż miło

Ja tylko na chwleczke chce sie pochwalic moj kochamy jakub przyszedl na swiat 23.06.09 o Godz. 4:26 rano waga 2840kg, wzrost50cm kochane tyle co powiem cale13 min sama niewieze I naturalnie pozdrawiam wszystkie rozpakowane mamy a wszystkim zycze jak najszybszego dolaczenia do nas buska
jo-anna
Fanka BB :)
Matylda i Monia serdeczne gratulacje!!!
No to dziewczyny zrobiłyście prezenty Tatusiom!!!!
No to dziewczyny zrobiłyście prezenty Tatusiom!!!!
reklama
A
Alusia8989
Gość
Matylda gratulacje;-)!!!
ale tak czytam, nadrabiam zaległości, bo prawie dwa tygodnie nie miałam lapka i już widze tyle rozpakowanych, że aż miłoa ja marzę żeby się już rozpakować, bo już tak blisko, że aż się chce rodzić
a pod koniec lipca na wesele idę, więc im wczesniej mały bedzie na swiecie tym ja bede miala wiecej czasu na dojscie do siebie
a po pierwsyzm porodzie zajęło mi to aż miesiąc
![]()
Ja 11 lipca chciałabym iść na westyn który organizuje mój tata + teść i mój mąż chce jechać na zlot na motorze i chciala bym go zobaczyć ale chyba lipa

Mały siedzi i nie chce się ruszyć