reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Ojejku ile nowosci :-)

Monia, Matylda gratuluje, duzo zdowka dla mamus i syneczkow :-)

Ale dziewczynki niech jeszcze ktoras dotrwa do tego lipca ;-) A te lipcoweczki takie niecierpliwe ;-)

reklama
Monia

Serdeczne Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!
Powodzenia dla Ciebie i Dzidzi..............

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

To już dwie dobre wiadomości dzisiaj, tak więc czekamy na następne....
Pozdrawiam...

MONIA GRATULACJE SYNECZKA I SZYBKIEGO PORODU
Tyle sie wycierpiałas przed czasem,to chociaż poród ci wszystkie bóle wynagrodził:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

:-DMonia gratulacje!!!:-D

tempo sie rozkreca!!!:-D
ja tylko mam nadzieję, ze do powrotu męża doczekam,czyli do końca tygodnia,ale zresztą jeszcze wg wyliczeń mam troche czasu, chociaz brzuch od 3 dni jest twardy i pobolewa czasem....:sorry2:ale zaciskam nóżki i czekam na kolejne newsy;-)

coś dawno Agnieszka 24 sie nie odzywała czy mis ie wydaje, ona też miała taka sytuację,ze mogłaby juz urodzić...

Ale dziewczynki niech jeszcze ktoras dotrwa do tego lipca ;-) A te lipcoweczki takie niecierpliwe ;-)

Bez obaw, ja czekam do końca lipca, a pewnie przez ten pessar i fenoterol jeszcze przenoszę. Mam nadzieję, że ktoś ze mną poczeka na lipiec. Jakoś tak razem raźniej:)

Z nowości zakupowych: kupiłam lanolinę czystą do brodawek. Podobno jest bardzo dobra na pierwsze dni i ból brodawek. I nie trzeba tego zmywać przed karmieniem. Doświadczona siostra mi poleciła. Powiedziała, że jej wystarczyło opakowanie 10 g. Takie sobie zamówiłam, jest malutkie, ale to podobno bardzo wydajny specyfik.

witam i ja ;]
po ciezkiej dalej zgagowej nocy :-(poza tym burzowej.
dzien oczywiscie do dupy nawet nie ma co wychodzic z domu,bo pada i pada :-(
ale dla poprawienia humoru zjadlam czekolade ;-) i maly teraz szaleje :-):-):-)

MATYLDA I MONIA - GRATULACJE!!! SZYBKIEGO POWROTU DO DOMU ;-);-);-);-)

Monia, GRATULACJE!!

Po takich przejściach, to Ci się należał taki expresowy poród :-)

A mój mąż, po moim narzekaniu zrezygnował z wyjazdu na delegację, mam nadzieję, że nie będzie miał z tego tytułu problemów. Teraz widzę, jaka ze mnie zołza.
Jak go nie ma, to panicznie się boję, że zacznę rodzić, wtedy nawet nie miałby kto pojechać ze mną do szpitala.
Jestem teraz taka wrażliwa, że chyba ryczałabym cały poród, albo i dłużej.

Bez obaw, ja czekam do końca lipca, a pewnie przez ten pessar i fenoterol jeszcze przenoszę. Mam nadzieję, że ktoś ze mną poczeka na lipiec. Jakoś tak razem raźniej:)

Z nowości zakupowych: kupiłam lanolinę czystą do brodawek. Podobno jest bardzo dobra na pierwsze dni i ból brodawek. I nie trzeba tego zmywać przed karmieniem. Doświadczona siostra mi poleciła. Powiedziała, że jej wystarczyło opakowanie 10 g. Takie sobie zamówiłam, jest malutkie, ale to podobno bardzo wydajny specyfik.

Czy chodzi Tobie o taką lanolinę????

LANOLINA LANSINOH NA POPĘKANE BRODAWKI 10g - HURT (664534607) - Aukcje internetowe Allegro

witam dzis wszystkie dwupaczki no i swiezo rozpakowane mamusie Monia i Matylda GRATULACJE!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ja wczoraj wreszcie kupilam szafe do malej do pokoju no i wreszcie moge poukladac jej swiezo wyprane ciuszki.:-Dooo nie moge sie doczekac kiedy bede tulic swoja mala niunie:-)
u mnie dzis ladna pogoda ale ja sie nigdzie nie ruszam bo nogi mam jak balony:wściekła/y:
jutro mam wizyte u poloznej, mam nadzieje ze sytuacja z moim zelazem sie ustabilizowala po kuracji tabletkami.
milego dnia

reklama
a propo kremow do smarowania sutkow...ja kupilam krem firmy avent i ciekawa jestem czy pomaga. czy ktoras z was slyszala o nim opinie?

Do góry