reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
witam sie wieczorowa porą! u mnie nudy, gęby nie mam do kogo otworzyć,ale trudno jeszcze tylko 2 dni i małż wróci do domku.

W końcu przestało padać, nawet przez 5 min. słońce sie pokazało,ale widziałam prognozę na noc i znów bedzie bezsenna.. ostatniej nie spałam z powodu grzmotów i ta tez ma być burzowa...

no nic, poczytam jeszcze te wątki, które nie zdążyłam i nie wiem co bede robić... ehhh, w telewizji albo powtórki,albo nic ciekawego...

stopi ja mam dokladnie tak samo:-(nie wiem czemu tak sie dzieje hmmmm moze dlatego ze u mnie pogoda jest letnia i jest strasznie goraco?:confused: nie wiem.
jak dotad nie mialam problemow z apetytem, wcinalam wszystko jak leci a teraz to masakra, niedobrze mi jak mam cos zjesc...
meczy mnie juz wszystko

Oj ;))
Ja też chciałabym mieć brak apetytu a ciągle jem ... non stop !! :)
Kurcze ... konczy się 23 czerwca a dalej nic .. nawet nie mam skurczy :(( chociaż boli mnie kręgosłup jak na miesiączke ale może dlatego że sobie wmawiam ? :(

Trzymajcie się !!

U mnie już lepiej trochę w głowie, pogoda dziś piękna:-) w końcu na ramiączkach bluzkę założyłam, czekałam na taką temperaturę oj długo.
Juluszka musisz słonka trochę od nas zapożyczyć :-) a co boisz się burzy czy po prostu taka pogoda ci nie służy?

Mam ostatnio chyba syndrom wicia gniazdka w końcu mnie dopadło, bo myślałam, że dom zarośnie brudem:-D Od dwóch dni sprzątam, piorę, czyszczę, mrożę zapasy:-) i nie wiem skąd ta energia, ale fajnie że jest:tak:
Stopi Apetyt mam tylko coś nie przybieram na wadze, 0,5kg przez trzy tygodnie, dziwne, myślałam, że teraz waga będzie mocno rosła:confused:

AsiuJan - mam nadzieję że będziesz miała spokojną nockę i jutrzejszy dzień będzie już lepszy :-)

Ja się czuję bardzo dobrze (pomimo strasznie opuchniętych nóg - z dnia na dzień coraz większe baniaczki). Skurcze, bolące plecki i brzuch jak na miesiączkę miałam jakieś 2-3 dni temu, a teraz cisza :baffled:.

czesc dziewczyny,w zwiazku z tym ze rowniez mam wyznaczony termin na lipiec to czasami was podczytuje i szukam ciekawych informacji ;-)
BeataZ ja rowniez mecze sie z anemia i od kilku tygodni lykam witaminki,dzisiaj mialam pobierana krew zeby sprawdzic czy sytuacja sie unormowala ale wyniki dopiero za tydzien-moze uda mi sie urodzic do tej pory :-D odnosnie kremu avant to jest jedyny o jakim slyszalam ale dobrze ze przeczytalam twojego posta to zapytam polozna co ona poleca :tak:

Na sutki także polecam:
Bepanthen, 5%, maść

Dziewczyny podczytujące zapraszam serdecznie do intensywnego udzielania się. :-) Zawsze to raźniej w większej grupie.:-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
BeataZ poszukalam troche na necie i znalazlam dosyc sporo kremow najlepsze opinie maja te dwa:

Załączniki

• mother care (Small).jpg
    mother care (Small).jpg
    5,1 KB · Wyświetleń: 40
  • NaturalNippleButter (Small).jpg
    NaturalNippleButter (Small).jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 36
Do góry