reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

reklama
Dziewczyny ... ;) A mnie znowu coś bierze ... :p znowu mam skurcze z kręgosłupa :)

Mąż niby jest w domu ale tylko do 23.30 i pewnie do tego czasu nic konkretnego sie nie wydarzy :((

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale się wściekłam:wściekła/y: Wstawiłam pranie jasne do pralki, teraz wyjmuję a na wszystkim ciemne kropki:wściekła/y: Normalnie szlag mnie trafił, bo niby skąd to?? Nie wiem czyten pacan coś wrzucił mi do pralki, czy to z powodu wczorajszej naprawy jakiejś rury, bo wody nie było. Nie wiem, ale mam nadzieję, że się wszystko ładnie dopierze jak będe próbowała jeszcze raz. Jestem strasznie wściekła chwilowo a ten pacan ma wszystko w nosie i on chce ponosić odpowiedzialność za dziecko.:wściekła/y::baffled:
Jutro to chyba zadzwonię do swego gina, bo nic mi obrzęk z nóg nie schodzi:-( I zaczyna mnie to przerażać. Normalnie kostek już nie mam a zawsze miałam taką suchą pęcinę że nawet buty ciężko ku[pić na taką chudą stopę.

Jestem strasznie wściekła chwilowo a ten pacan ma wszystko w nosie i on chce ponosić odpowiedzialność za dziecko.:wściekła/y::baffled:

Normalnie kostek już nie mam a zawsze miałam taką suchą pęcinę

Ad1) gabia- każdy łoś to jest po prostu łoś, nawet jak jest pacan:tak::-D:-D
Ad2) widać żeś koleżanko po weterynarii hehhehhe:-p:-p:-p:-p:-p

Alusia- też Ci dziś będę dopingowała, trzymaj się :tak::tak::tak:

Gabiaż ja ostatnio prałam i wszystko super a na polarku i 2 koszulkach pojawiły mi sie dwie czarne plamy ... i co ?? ;( Juz nic nie dalo się z tym zrobić a było takie sliczne
Trzymajcie dziewczyny kciuki to może dziś urodze wreszcie ;))
Tylko nie wiem czy to przypadkiem nie jest fałszywy alarm i nie wiem czy zostawiać męża w domu ?? :(

Stopi tylko ty nam czegos tu nie wywin:-p:-p:-p

ja ide do wody, bo cos mnie lapie,moze sie cus wykluje:sorry2::sorry2: albo uspokoi znowu:dry::dry: i zaraz biore sie za gwalt losia:-p:-p tylko nie wiem czy najpierw go czyms po glowie zdzielic zeby nie uciekl:confused::confused:

reklama
Alusia trzymaj sie Kobitko!Oby jednak to juz dzisiaj:-)Ale badz spokojna,po prostu musisz czekac na rozwoj sytuacji:-)Trzymam kciuki:-)

Do góry