reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witajcie:)To i ja się dopiszę:)
U mnie taki sam wynik jak i u ciebie betinka:) zrobiłam wczoraj-też taka blada ta kreseczka-na moim teście pisze, że jak jest blada to stężenie tego hormonu jeszcze małe-i powtórzyć za dwa dni-jutro z nów zrobie:)a do ginka pójdę dopiero za 2 tygodnie-wyjeżdżamy teraz do teściów a nie chcę za wcześnie bo mam złe doświadczenia!
My mamy prawie dwulatka w domciu(za kilkanaście dni skończy) i staraliśmy się o tego drugiego maluszka:)fajne te dwie kreseczki:)

reklama
Tak. Mam taką małą dawkę bo 2x1, ale bywało w poprzednich latach, że i po 3x3 brałam.
ten kwas też jest mocny bo jak kupiłam bez recepty to miałam 0,4 mg a na receptę 14mg.

Sam ja tez mam popekane kąciki ust.
Biore Folic ,ale dopiero od kilku dni.
No i najlepsze na swiecie sa slone paluszki...czy to nie za wczessnie na zachcianki?:rofl2:
Ksiezniczko_e pewnie,ze fajne sa te dwie kreseczki,szczegolnie gdy sa wyczekiwane i upragnione:))

Ostatnia edycja:
najlepsza na świecie jest musztarda :tak:
i nie wiem, czy nie jest za wcześnie na zachcianki, ja musztardę jem już od tygodnia.................
a w pierwszej ciąży zachcianek nie miałam prawie wcale........

Tak. Mam taką małą dawkę bo 2x1, ale bywało w poprzednich latach, że i po 3x3 brałam.
ten kwas też jest mocny bo jak kupiłam bez recepty to miałam 0,4 mg a na receptę 14mg.

O przepraszam, ja też jestem "stara", rocznik 74 :)
Tez mam też Duphaston 1x 2 + zatrzyki z Kaprogestu.
Dziś robiłam wszystkie badania, no i .........to moja pierwsza ciąża.
Piszecie o dolegliwościach...........ja nie mam żadnych w zasadzie poza wieczornymi bolami a la @. Nie chce mi się spać, nie mam zachcianek, nie bolą mnie piersi, czasem (ale b. rzadko) mam baaardzo lekkie mdłości.
No i teraz najlepsze - lekarz mi powiedział, żebym jeszcze przez 2 tygodnie się za bardzo nie cieszyła bo jeszcze się wszystko może zdarzyć. ???? :(

reklama
Ja nie mam jakoś jakichś specjalnych zachcianek. W poprzedniej miałam straszną fazę na kiwi ;-)

A dziś szok - kawa baaardzo słabiutka z dużą ilością mleka już jest be ;-)

Do góry