reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Po mojej dość długiej nieobecności, Witam się z Wami serdecznie :-).

Na wstępie gratuluję Wszystkim rozpakowanym i zyczę duuuużo zdrówka zarówno dla Mam jak i dla Maluszków :-).

A teraz usprawiedliwienie mojej nieobecności:
27 czerwca urodziłam moje Małe-Wielkie Szczęście :-):-):-). Mikołajek w dniu narodzin ważył 3140g i mierzył 54cm :-D:-D:-D. Dostał 10 pkt Apgar :-).
Niestety w szpitalu dopadła Go zółtaczka i nie chciała zbyt szybko opuścić, dlatego dopiero wczoraj udało Nam się wrócić do domku.

gratuluje z całego serca i życze duuuuzo radości i pomyślności

reklama
Hej dziewczyny

może spotkałyscie sie z taka masa gipsowa w której mozna odbic raczke i nózke dzidziusia a pozniej jest to pamiatka na całe zycie.nie moge znalesc na allegro..... a te ktore sa na allegro to nie za ciekawe,widzialam takie z ramka gratis ze mozna powiesic na scianie.... i włozyc dodatkowo zdjecie.
moze wam dziewczyny rzuciło sie w oczy...była bym wdzieczna za odpowiedz:-):-):-)

Witam:-)
Po nocnych rewelacjach spokój nastał. Wygląda na to, że po wizycie mnie nieźle podrażniło, bo do godziny 3 rano bolał mnie brzuch jakbym miała dosyć bolesną miesiączkę, a do tego skurcze. W pewnym momencie myślałam, że za chwile do szpitala trzeba będzie jechać. Ale przeszło. Dzisiaj cisza. Kubuś dał się matce obronić:-):-) Dziś się obroniłam. Cieszę się bardzo bo teraz cały swój czas będę mogła poświęcić dziecku jak się zdecyduje przyjść na świat:-D Mam nadzieję że za długo czekał nie będzie.

Iza GRATULECZKI :-):-):-) po raz kolejny potwierdziło sie powiedzonko "
CO DWIE GŁOWY TO NIE JEDNA " teraz będziesz miała czas już tylko dla siebie i bebisia :-):-):-)
Gustlicek ach ci faceci ... " kawał chłopa a jałopa " chciało by się powiedzieć :-):-):-)
Weszłam teraz na listę rozpakowanych mamusiek i aż mi koparka opadła :szok: w pozytywnym tego słowa znaczeniu :-)
ptaszyna83 kasiakom betiinka monia1021 matylda1405 goteczka nikolleczka fela_76 kasiekkm kochanus Marlena _25 kamlotka kpjm AsiaJan viev Alusia8989 izabell96 Sam Anika KOCHANE KOBIAŁECZKI JESZCZE RAZ SERDECZNE GRATULACJE I MAXIK ZDRÓWECZKA DLA BEBISIĄTEK :-):-):-)
mamusiaM Mikołajek kawał chłoptasia :-):-):-) pozostaje tylko GRATULOWAĆ z całego serdusia i życzyc Wam dwojgu zdrówka :-):-):-)
Powolutku będę Was kochane nadrabiać i mam wrażenie, że jeszcze nie raz się zdziwię :-):-):-) Buziulki kochane lecę poczytać :-):-):-)

Witam się po dłuższej nieobecności

:-D

I odrazu gratuluję rozpakowanym mamusiom, życzę dużo zdrówka dla Was i WAszych Pociech.....

Musiałam się zadomowic i wczuc w rolę mamusi. Byłam jakaś taka nie do życia, zmęczona i bez energii, ale nie przez Oliwkę, jest bardzo kochana, taki mały Aniołeczek....
Miałam już dwa razy nawał pokarmu, było już zle z piersiami, twarde, ciężkie, duże i bolące. Porobiły się w nich dosłownie guzy, ale z pomocą teściowej dałam radę to "wyleczyc".

Hej dziewczyny

może spotkałyscie sie z taka masa gipsowa w której mozna odbic raczke i nózke dzidziusia a pozniej jest to pamiatka na całe zycie.nie moge znalesc na allegro..... a te ktore sa na allegro to nie za ciekawe,widzialam takie z ramka gratis ze mozna powiesic na scianie.... i włozyc dodatkowo zdjecie.
moze wam dziewczyny rzuciło sie w oczy...była bym wdzieczna za odpowiedz:-):-):-)

Wczoraj coś takiego widziałam ale nie na allegro tylko na innych stronkach....Jak znajdę i Ci podeślę :tak::tak:

Witam się w końcu i ja. Wczoraj napisałam dosyć długiego posta ale mi się explorer zawiesił i straciłam cierpliwość, zamknęłam tego laptopa piekielnego i poszłam na tv.
Alusia, Anika, MamusiaM gratulacje!!!
Daisy26 widziałam takie coś w sklepie z różnymi takimi pamiątkami i bzdurkami. Było tam miejsce na12małych fotek dzidzi i 2odlewy- rączki i nóżki:-) i to było do postawienia tak bardziej. A na necie tez widziałam. Jak odnajde tą stronkę to wkleję link:-)
Iza gratuluję obrony!!!:-D

Hej dziewczyny

ja znalazłam takie coś... Ramka do zdjęć/odcisków gipsowych - cena: 39,95 w JYSK. , a wiem że czasami mozna to dostać w "zwykłym" hipermarkecie typu tesco, real czy carrefour, tylko trzeba mieć szczęście i trafić... najczęście widziałam to w jysku i w tesco

iza gratuluję obrony :D
gustlicek szybkiego powrotu do zdrowia dla męża, a tobie sił i cierpliwości... nie zazdroszczę sytuacji :no::no::no:

MamusiaM serdecznie gratuluję :-D

Hej dziewczyny
może spotkałyscie sie z taka masa gipsowa w której mozna odbic raczke i nózke dzidziusia a pozniej jest to pamiatka na całe zycie.nie moge znalesc na allegro.....

hmm na allegro jest tego sporo w sumie, tylko nie gips a glina
RAMKI Z GLINKĄ - zrób odcisk stopki i rączki (674864065) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry