reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

reklama
Kochane, ja tylko na chwile by sie pochwalic ze 3 lipca przyszedl na swiat moj maly krasnal :) Ciagle trwaja debaty nad imieniem wiec niech na razie bedzie Junior ;) Maly mial 54 cm, 3300g, 10 w skali Apgar, urodzony w 38tc, cesarka zaplanowana "na zyczenie". Wszystko poszlo super, wszystkim laeseczkom ktore beda mialy cesarke mowie - uszy do gory, malego przynosili na karmienie a drugiego dnia po cc juz mialam sie nim opiekowac sama 24 na dobe. Dzis jest 6 dzien po cc i jest ok i jestem samodzielna mamuska pelna geba :)

Gratulacje dla wszystkich mamus, podczytam jak juz sie naucze jezyka mojego szkraba - na razie nie jest zle, noce spokojnie przesypia a jak wyje to jakos zawsze ma to sens- albo mega kupsko, albo mu smutno samemu albo glodny...

Oki, zmykam buziaki papa

witam się czwartkowo :-):-)

ej dziewczynki, od jutr mnie może nie być chwilowo na forum, bo właśnie wody mi odeszły:-) zbieramy się pomału do szpitala, więc trzymajcie kciuki;-)

kochana kciukasy zaciśnięte oczywiście :tak::tak::tak:
może masz już maleństwo ze sobą :-p:-p:-p

Valija serdeczne gratulacje
niech Junior chowa się jak najlepiej :tak::tak::tak:

miłego dzionka życzę wszystkim :-D :-D

:-)
kobitki która ma ochotę wypić kawkę, ja właśnie idę sobie zrobić a sama pić nie lubię, może któraś się przyłączy ????
:-)

Witam w czwartkowy poranek...noc koszmarna...choć mąż unieruchomiony to jedna część ciała (która mi akurat teraz jest potrzebna) jest sprawna...przez całą ciążę mi się nie chciało...ale teraz mam w tym CEL:-D...i skończyło się na skurczach mniej więcej co 8 min...ale krótkich...a od godz. 1ej słabły a później to tylko się budzilam co jakiś czas...a małżonek przeszczęśliwy,że żonka nabrała w końcu ochoty:-D...a dziś pozostał tępy ból krzyża i brzucha...
...ale raz nie pomoże...:baffled:

karola - choć już pewnie po wszystkim...ale kciuki trzymane i bądź dzielna

valija serdecznie gratuluję!!!!!

Ostatnia edycja:
Valija- gratuluje!!!!!!!!!

adudz82- chętnie się przyłączę do picia kawy, chociaż Ty już pewnie zdążyłaś dawno ją wypić ;-)

A mi zaczął odchodzić dzisiaj czop... I dziwnie się czuję. Wszystko mnie boli. Czy któraś z Was tak miała? Bolą mnie nawet żebra, mięśnie pleców itp- tak jakbym wczoraj uprawiała jakąś gimnastykę:confused: A nic wczoraj męczącego nie robiłam. No bo ciężko samej nałożyć buty, a co dopiero o jakiś innych wyczynach:-D Może to przez to, że coraz ciężej wygodnie się ułożyć do spania (?).

Olcia-mi wczoraj zaczął odchodzić czopek...i też czułam bóle, najbardziej plecy a wieczorem nawet zaczęły się skurcze-nieregularne i bardzo silne(ale tu akurat nie wiem czy to przez pomoc małżonka):baffled:

reklama
dziendobry laseczki:-)
karola mam nadzieje ze juz jestes po i masz ze soba swojego dzidziusia:-)
Valija gratulacje!!! duzo zdrowka dla was obojga!
Gustlicek widze ze i u ciebie cos sie rozkreca, jednak do czegos maz sie przydal;-)trzymam kciuki za rozwoj akcji

Do góry