ANISZKA - nie nie kochana naszej polskiej sluzby zdrowia nie ma co zachwalac ;-) Tez przeciez roznie trzymaja - w jednych szpitalach do 7 dni po terminie , w innych dopiero w 14 dobie przyjmuja na oddzial. Tak, wiec tak jak moja kolezanka, mozna przenosic ciaze o ponad 14dni!!!:-(A maluch i tak na swiat nie chcial jeszcze przyjsc 
BEATKO - zdrowka dla Ciebie, co to jest za wstretne uczuenie
to tez sie najezdzisz biedulko po tej Warszawce.
GABIAZ - oj ja zgrzyty z losiem mam od wczoraj i to takie ostre... A ze caly czas jestesmy ze soba na odleglosc to tym bardziej nerwy puszczaja i zaczyna sie jadka..Ja to tak mysle, ze ja, baba z Warszawy z chlopem z Mazur sie nie dogada

BEATKO - zdrowka dla Ciebie, co to jest za wstretne uczuenie

to tez sie najezdzisz biedulko po tej Warszawce.GABIAZ - oj ja zgrzyty z losiem mam od wczoraj i to takie ostre... A ze caly czas jestesmy ze soba na odleglosc to tym bardziej nerwy puszczaja i zaczyna sie jadka..Ja to tak mysle, ze ja, baba z Warszawy z chlopem z Mazur sie nie dogada

a dermatolodzy rozkładają ręce
gdybają, że to może reakcja alergiczna na augumentin bo musiałam opęzlować całą sesję leczniczą na bakteryjkę coli którą mi wychodowali lub bunt organizmu na ilość lekówk którą przyjmuję ... dodatkowo zaczyna mi się teraz maraton po lekarzach a ja najchętniej chodziła bym nago i pod wodą to przynosi mi tylko ulgę ...
Nie będę w takim razie pisać tego drugi raz, tylko tak w skrócie....
Beznadziejni są ci faceci. Najlepiej to kopnąć w d..... i problem z głowy.
mój coś tam próbuje kombinować ale kończy się najwyżej na jednym piwku
koszmanre do wyleczenia... i zaraźliwe jak chol***