Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.
. To chyba jedyny sposób na to, żebym podczas wizyty dowiedziała się wszystkiego co chcę wiedzieć :-).

a po krótkiej rozmowie było już 130/100
. Moja Gina zaczęła się już potem śmiać, że doskonale mnie rozumie, że taki reaguje, bo przecież każda przyszła mamusia chce wiedzieć że dzidzia rozwija się prawidłowo. No i troszkę przesunął mi się termin porodu z usg bo na 9.lipca..... z okresu wychodzi na 10.
:-)

Jeśli chodzi o zadawanie pytań lekarzowi, to ja zawsze mam ich sporo a potem tak jak u Ciebie, wszystko mi wylatuje z głowy. Zacznę zapisywać te pytania na karteczce. .

.
. Będzie o czym pisać
Gratuluję pięknego widoku.Hej,
dziewczyny, jestem juz po drugiej wizycie u gina i to co zobaczyłam tak mnie ucieszyło, widziałam moje maleństwo i tetno tak szybciutko biło :-) oj niezapomniana chwila, coś pięknego, jestem troszke spokojniejsza.Poprosiłam lekarza czy moglabym przyjść jeszcze w tym roku przed świętami bo to jest akurat ten czas kiedy zeszłym razem stało sie co sie stało, także gin zgodził sie bez problemu, jestem bardzo zadowolona z Niego, chodze do niego prywatnie bo ona
Cudowna ta kropeczka :-).
. Jeszcze tylko kilka dni :-).