A i mój lekarz nie mówi, że róznie może być... Ja sama wiem, przechodziłam przez to, ale chyba sam widzi , że to by mnie dobilo. On powtarza że wszystko będzie dobrze, że muszę wierzyć bo wiara dla Maleństwa też jest ważna. Może mało medyczne, ale mi się podoba takie podejście. 
reklama
Kames
W porzedniej ciąży nie czułam w ogóle jajników, dlatego teraz nie wiedziałam co sie dzieję i już wiem że to normalne. Poza tym bol piersi, czasami mdłości, ale zachcianek nie mam, a chciałabym poczuc jak to jest... Może jeszcze to przede mną.
W porzedniej ciąży nie czułam w ogóle jajników, dlatego teraz nie wiedziałam co sie dzieję i już wiem że to normalne. Poza tym bol piersi, czasami mdłości, ale zachcianek nie mam, a chciałabym poczuc jak to jest... Może jeszcze to przede mną.
Cudowna Matemblewska Matko!
Tys największą po Bogu naszą pociechą.
Zbliżamy się do Ciebie z całą naszą ufnością,
jak dzieci do matki przychodziny do Ciebie,
korzymy się przed Tobą,
błagając o pomoc.
MARYJO!
Tyle cudów zdziałałaś na tym miejscu przez Ciebie wybranym,
tylu nieszczęśliwych wysłuchałaś i uleczyłaś ich z chorób duszy i ciała, tylu rodzinom dałaś upragnione dziecko.
MATKO MATEMBLEWSKA!
Bądz siłą naszych matek oczekujących potomstwa,
by nie lękały się trudów macierzyństwa.
Wez w opiekę nasze rodziny i prowadz je do Swego Syna, który z Ojcem i Duchem Świętym żyje i króluje na wieki wieków AMEN
Tys największą po Bogu naszą pociechą.
Zbliżamy się do Ciebie z całą naszą ufnością,
jak dzieci do matki przychodziny do Ciebie,
korzymy się przed Tobą,
błagając o pomoc.
MARYJO!
Tyle cudów zdziałałaś na tym miejscu przez Ciebie wybranym,
tylu nieszczęśliwych wysłuchałaś i uleczyłaś ich z chorób duszy i ciała, tylu rodzinom dałaś upragnione dziecko.
MATKO MATEMBLEWSKA!
Bądz siłą naszych matek oczekujących potomstwa,
by nie lękały się trudów macierzyństwa.
Wez w opiekę nasze rodziny i prowadz je do Swego Syna, który z Ojcem i Duchem Świętym żyje i króluje na wieki wieków AMEN
reklama
*Alicja*
Lipcowe mamy'09
NatalieSe ten test robilma w dniu spodziewanej @ 
Kasia ależ ja Ci zazdoszcze :-) tez juz bym chciala uslyszec serduszko :-), a Ty sie nie denerwuj napewno wszystko bedzie ok i urodza nam sie sliczne raczki :-)
Kamlotka dziękuję za modlitwę :-)
Kasia ależ ja Ci zazdoszcze :-) tez juz bym chciala uslyszec serduszko :-), a Ty sie nie denerwuj napewno wszystko bedzie ok i urodza nam sie sliczne raczki :-)
Kamlotka dziękuję za modlitwę :-)