Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mój wychodzi rano wraca wieczorem i już od progu miauczy jaki jest zmęczony tak na wszelki wypadek żebym mu Małej nie wręczyła.Willsonka śliczna suknia,ale narazie musze schudnac i wtedy bede wiedziala w jakiej rozmiarze sukni szukac. A to w ogole jaki rozmiar? i na jaki wzrost>?

a wracajac do męża. To dostałam wczoraj od niego prezent z przeprosinami. Kupiłm mi naszyjnik z kolczykami z apartano i zrobił mi do niego ścieżkę karteczkami. Z tylu idz po płatkach róży. Kolejna informacja znajduje się itd...i tak z 7 karteczek. Az w końcu odnalazłam prezent pod poduszką
jest śliczny. Aż się popłakałam mu w ramionach z radości.
Hehe. Jednak kobiety sa jak kruki-lecą na błyskotki![]()
??.
słonecz
nie.I capi mi paloną kukurydzą.Mamy tu gorzelnie i jak przepalają kukurydze to śmierdzi jak chrupki kukurydziane,jeszcze gorzej.Jaky zapach chrupek skomulować x100,masakra.Nawet przez zamkniete okna czuć 

!
;-)

!!!
;-)...widziałaś nie jest taki zły ,a sam sie domyślił ???Czy musiałaś interweniować??
dzis akurat zjadł ze mna sniadanie bo był na nocke,ale teraz odsypia a ja znów tylko z malcem,nawet jak jest w domu miedzy zmianami to i tak ma cos do zrobienia na dworze albo gdzies musi jechac
A małym owszem chwile sie zajmie jak mu go dam,ale bym musiała przy tym telewizor wyłaszyc bo połozy małego wgapia sie w ekran a synek jeczy,A na obiad to norma ze nie wie albo mu wszystko jedno,juz sie nawet nie pytam.Co do domyslania sie to tez bardzo ciezko,ten typ człowieka tak juz chyba ma.Ale ogólnie dajemy sobie z synkiem jakos rade z ta monotonnoscia,napewno mi sie z nim nie nudzi