justysia85
Fanka BB :)
Ooooo,widzę,że produkcja ruszyła!!!
My dziś bylismy w Namysłowie,siostrze ogladalismy cinkusie .Bo zdała prawko w lipcu o niee ma auta,a teraz szuka bo do pracy musi dojechać.,no i za czać wkońcu jezdzić.JAK teraz nie wsiadzie to bedzie coraz bardziej sie bać.
No i niestety nie udało sie.Jeden był fajny,blacha w miare,a skrzynia rozwalona tłumik też i akumulator.Odpallał bo musiał!!!
Chłopaki już śpią,ja tez zaraz do wyrka wskakuje.
Jutro musze cosik upichcić bo razem z ANDRZEJAMI obchodze imieninki.Najchetniej bym nie robiła,bo oprócz meża ,naszych rodziców i mojej siory to nikt nie pamieta,jak zawsze zreszta.Przykro i jest ,bo ja staram sie o wszystkich pamietać!!!
Ale cóż
można mieć wszystkiego!!No i mąż mi mówi,żebym zrobiła ,bo on do mnie przyjdzie!!

KOCHANY MÓJ ,STRASZLIWIE GO KOCHAM!!!
ŻYCZĘ SŁODKICH SNÓW!!!
p.s Jak mi sie coś przypomni to napisze!!!
ps.S !!
A zapomniałam !!
NIUCIA ,jak tam daleko z prezentem dla STASIA.
Ta tablica bedzie??
ja już zamówiłam KALOWI jego marzenie!!!:-)
TIR MACK MARIAN MANIEK 52cm + 15 CARS AUTA SS W-WA (826981889) - Aukcje internetowe Allegro
na urodzinki ma, SKarbonka została opróżniona,a reszte tatuś dorzucił ,czyli stówke!!!;-)
maylah rybki nie ma
złowił,ale była mała więc wypuscił!!!
Ja też nie lubie sie rozstawać nigdzie z mężem i tego nie lubimy obydwoje.Nawet na spacerze mi smutno jak go nie ma,no ale sie nieda zawsze razem!
My dziś bylismy w Namysłowie,siostrze ogladalismy cinkusie .Bo zdała prawko w lipcu o niee ma auta,a teraz szuka bo do pracy musi dojechać.,no i za czać wkońcu jezdzić.JAK teraz nie wsiadzie to bedzie coraz bardziej sie bać.
No i niestety nie udało sie.Jeden był fajny,blacha w miare,a skrzynia rozwalona tłumik też i akumulator.Odpallał bo musiał!!!
Chłopaki już śpią,ja tez zaraz do wyrka wskakuje.
Jutro musze cosik upichcić bo razem z ANDRZEJAMI obchodze imieninki.Najchetniej bym nie robiła,bo oprócz meża ,naszych rodziców i mojej siory to nikt nie pamieta,jak zawsze zreszta.Przykro i jest ,bo ja staram sie o wszystkich pamietać!!!
Ale cóż
można mieć wszystkiego!!No i mąż mi mówi,żebym zrobiła ,bo on do mnie przyjdzie!!

KOCHANY MÓJ ,STRASZLIWIE GO KOCHAM!!!
ŻYCZĘ SŁODKICH SNÓW!!!
p.s Jak mi sie coś przypomni to napisze!!!
ps.S !!
A zapomniałam !!
NIUCIA ,jak tam daleko z prezentem dla STASIA.
Ta tablica bedzie??
ja już zamówiłam KALOWI jego marzenie!!!:-)

TIR MACK MARIAN MANIEK 52cm + 15 CARS AUTA SS W-WA (826981889) - Aukcje internetowe Allegro
na urodzinki ma, SKarbonka została opróżniona,a reszte tatuś dorzucił ,czyli stówke!!!;-)
maylah rybki nie ma
złowił,ale była mała więc wypuscił!!!
Ja też nie lubie sie rozstawać nigdzie z mężem i tego nie lubimy obydwoje.Nawet na spacerze mi smutno jak go nie ma,no ale sie nieda zawsze razem!
Ostatnia edycja:
pierwszy raz tak mielismy ze wcale nie chciala spac, marudzila itd.a wszystko przez te zabki, masuje jej, smaruje no ale wycierpiec swoje musi, swoja droga ciekawe kiedy wreszcie sie przebije, bo z prawej strony na dole juz jest biale dziaselko
a jak zrobila to twarda

a do pracy trzeba isc. Moj P ma przechlapane bo pracuje na dworze caly dzien (o ile mozna nazwac zima to dzien bo 3 godziny jasno jest) na stoczni. A latem heh max. 17 stopni czasem nastanie cud i jest 20. Ale za to Latem nadrabiamy slonce bo jest jasno cala dobe..
hehe....oj teskni mi sie ale do piatku juz niedaleko hehe..Oj moze w marcu, bo chcemy otworzyc swoj biznes, ale trzeba sie zorientowac jak sprawa wyglada w PL... a tutaj jest coraz gorzej moj P zarazbial na poczatku ponad 3 tys. euro a teraz nawet 1 tys nie ma..juz nie mowie o sobie..bo w pracy kryzys byl, jak sie dowiedzieli, ze jestem w ciazy a zaswiadczenia nie mialam od lekarza to wieczorem juz wypowiedzenie dostalam...i od marca lece na zasilku...