maylah
Fanka BB :)
Miłych snów!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

dziwny narod..
wiem o co chodziło ,może w dzień sie wyspał,albo go cos bolało już sama
wiem!
Rano mi sie rozpłakał!!ehhh....:-(

Ja dowiedziałam się o ciąży bo zrobiłam test przed wzięciem leków na przeziębienie. Zaskoczenie było tak duże, że potem zrobiłam jeszcze 3
mimo, że się staraliśmy o dziecko
Potem poszłam do jakiejś walniętej ginekolog, która powiedziała, że hcg niskie i pewnie ciąża pozamaciczna, ale naszczęście tego samego dnia byłam na usg i zobaczyłam moją kropeczkę, która wtedy miałam 3 tygodnie
Jeśli chodzi o ciążowe dolegliwości to byłam klasycznym przypadkiem wszystkich możliwych, ale czułam się dobrze Nietety w 30 tygodniu ciąży okazało się, że Tosia ma przepuklinę przepony. Tego samego dnia zrobili mi kordocentezę, dostałam skurczy, omal nie urodziłam i leżałam w szpitalu aż do porodu w 37 tygodniu.

jeszcze ani jeden nie wyszedl a ona tak sie meczy:-(