reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

JAk mogliby nie chcieć pamiętać o takiej fajnej Justynce??? Może źle wychowani i tyle, no moja teściowa nie pamieta kiedy jej dzieci mają urodziny, o przepraszam tylko o córce pamieta, a o 3 synach nie. Ten typ tak ma:crazy:

reklama
Vercik,pewnie już popakowana, co? A jak mąz? Zddrowy już? Ja walcze z Filipem i co chwila biegam do łóżeczka podać mu smoczka, bo pluje.... ehhh tęskno mi za mężulkiem

Na teściów nie mam co narzekać pod tym względam ,oni o wszystkich pamietają!!!
Tesiu ma zeszyt i wszyściśkie daty ma zapisane;imieni,urodzin,rocznic.Nieraz to uciążliwe ,ale dobrze ,że pamietają.Nawet dostałam od nich prezent urodzinowo-imieninowy pościel z kory.
Zawsze sie przyda,bo w domu zawsze mało takich rzeczy!:-)
A ja się z najmiejższego drobiazgu ciesze jak ''murzyn blaszka'' i wcale nie musi niewiadomo ile kosztować.:-)

A moja mała siostra 8lat dostła dziś poczta kwiatowa bukiet, na imieniny:-D.Od jakiejs Ewy i najlepsze jest to ,że niewiedza od kogo ,hehee!!
A jak odtworzyła starsza to myślała ,że to dla niej ,heeehee!!!
ALE SIĘ ZDZIWIŁA !!!!
I DZWONI DO mnie ,ja w szpitalu i sie hihra,że natalia dostała kwiaty,tak sie cieszyła ,że nie umiałam jej zrozumieć,WARIATKA!!!:-D;-)

A WIDZISZ WIDOCZNIE NIE TAKA FAJNA ,ŻE NIE PAMIETAJĄ!!!!

Ostatnia edycja:
Moj za to spi od zawsze na brzuchu, nie wiem skad on to ma, bo ja tak nie spala ani nie spie i moj P tez nie...a on lubi inaczej nie zasnie. Moze zalezalo to od tego ze mogl sobie glowke obracac podczas snu..a teraz na boczek i za chwilke na plecki..koniec snu..

No i standart, ta sama ekipa jak co wieczór.:-)
Nastrój nieco lepszy u mnie, ale jeszcze czegoś brak....
Nadrabiać to ja chyba nie będę, bo nie dam rady. A w ogóle to nic się nie chce.
Justysia świętujesz dziś??? To wszystkiego najlepszego. Wybacz ale poczytałam tylko bieżącą stronkę i nie jestem w temacie:( A spać się chce jak cholera i chyba padnę za przykładem swojej córeńki.
Wybaczcie, że taki marny ze mnie towarzysz ostatnio, ale mam sporo poważnych spraw do przemyślenia i najlepiej się to robi w ciszy i spokoju albo na spacerach z dzieciem.
Spokojnych snów dziewczynki.
No i dla wszystkich 4-miesięczniaków gratulacje!!!! Bo jeszcze wczoraj z moją Karolinką świętowało kilku małych solenizantów:-D

reklama
Do góry