reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Dzięki dziewczyny za życzenia!!!!!!!!
Trochę w kuchni siedziałam, obiadek, zapiekanka..... Mamusia przyjechała i Małą pilnuje.
Widzę że NK w temacie :tak:

reklama
Daisy swietny ten pajac:tak: ja kupilam malej stroj pani mikolajowej:-D musze zrobic jej zdjecie to wam pokaze:-) tez kupilam na aukcji, uzywane ale wyglada jak nowe:tak:
ostatnio kupilam szklane kule ze sniezkiem i gwiazdeczkami w srodku, a do srodka wklada sie zdjecie i mam taki zamiar zrobic malej zdjecie w stroju mikolajowej i wlozyc do tej kuli i bedzie super prezent dla dziadkow:-)
Photo Snow Globe - Boots

Kamlotka fajne te pajacyki ale moja niunia nie znosi jak sa zatrzaski z tylu:wściekła/y::no: i takich kupic nie moge:wściekła/y: a wlasciwie swiateczne sa prawie wszystkie z zapieciem z tylu bo z przodu maja mikolaja lub cos fajnego wyszytego
do mnie wreszcie dzis przyszedl niedzwiadek polarny - maskotka z firmy ktorej mleczko pije Mariska:) zarejestrowalam sie i mamy slodkiego malego misia
a i zamowilam taka ala szczoteczke do masowania niunce dziaselek (bez wloskow, jest gumowa), fajna i mozna nalozyc zel i wmasowywac, tylko ciekawe czy mala da cos se do buzi wlozyc

Ostatnia edycja:
Tak sobie oglądam te pajacyki i chyba też jakiegoś kupię dla Filipka, tylko ja muszę na 74 cm albo na 80, zależy jak wypadną :-) Niektóre ciuszki kuouję na 9-12 mc i są ok, ale rozmiarówka jest rożna.

reklama
Willsonka a ja się właśnie zastanawiałam, jaka Ania, bo fotek nie masz,:rofl2:Oczywiście zaproszonko przyjęte:-)
właśnie dojrzałam zdjęcia, ślepok ze mnie, ale wybacz mam -8 dioptrii

Do góry