reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Jestem z powrotem, moje dziecię po kąpieli się zdrzemło, podejrzewam,że za godzinę będzie pobudka i znów będę do pierwszej walczyć:rofl2:
Justysia z moim pęcherzem już lepiej, wzięłam tabletki, dużo piję i już rzadziej biegam do Wc ,ale jeszcze trochę boli,:frown:
ja chętnie wlecę na gyrosik i winko,:laugh2::laugh2::laugh2:
Trzymam kciuki za szczepienie, mi Filip zrobił niespodziankę i na 3 szczepieniu nawet nie zapisknął:surprised::surprised::surprised:
Daisy, mąż na pewno się ucieszy z takiego prezentu:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Ja proponuję jeszcze , to co mój M. mi mówi,że chce ode mnie na gwiazdkę, SIEBIE NAGĄ W KOKARDCE:cool2::cool2::cool2:
Dmuchawiec , nie możemy się doczekać, kiedy do nas wrócisz:tak:
Szczęśliwego powrotu do domku, niech Zosieńka będzie spokojna,a i gumowych drzew i szerokiej drogi!!!!!
Beacia82, zazdroszczę Ci,że masz już prezenty porobione, ja narazie robię listę, a pieniądze z macieżyńskiego, ktore przyszły w poniedziałek, to już o większości zapomniałam, rachunki, opony zimowe, jeszcze wyjazd meża, wiec trzeba było troche euro kupić, co by mógł MI coś w tej Francji kupić:rofl2:
Adaaa wymówki nie wymówki, ale maleństwa nasze nam czasem w kość dają, więc trochę relaksu i leniuchowania nam sie przyda, tzn nigdy nie za wiele:laugh2::laugh2: Fajny ten puchatek, kurka już sama nie wiem, bo myślałm opianinku, ale to też fajne,
Beata 26
aaaa mąż zajmuje się córcią, a jak mu powiedzialam że chcę żeby w lutym wziął cały miesiąc urlopu a ja wroce do pracy to szok w oczach i mowi ze on nie da rady itp itd. Mowię no wiesz kotku, nie żartuj, co to dla Ciebie ugotować obiadek, wstawić pranie, posprzątać mieszkanie, zrobić zakupy i oczywiście zając się córcią:-D prawie zielony się zrobił biedaczysko.:laugh2::-D:laugh2:
genialne, oni tacy mądrzy , ale jakby przyszło co do czego, to po dwóch dniach takiego pobytu w domu, uciekali by do pracy z uśmiechem na twarzy i zawsze byli by zadowoelnie, nieważne czy obiad za słony czy nie:rofl2::rofl2:

A tak w ogóle, to ja jeszcze nie ogarniam tych wszytskich imion Mamuś i Maluszków na naszej klasie, jak nie będę mogła spać, to sobie listę zrobię : Nick , Imię, Imię Maluszka, i najlepiej by byłlo, jakbym sobie jeszcze fotkę wkleiła, :laugh2::laugh2::laugh2: Ale fajnie Was dziewczynki się ogląda:-D:-D:-D
Jeszcze spać nie idę:laugh2: ale tym co idą, lub poszły życzę SPOKOJNEJ NOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maja,
z tego co wiem, to ona dostała normalną umowę , a teraz jeszcze jakoś jej się kończy i mieli jej przedłużyć, ale nie wiem na jak długo , i wiem,ze w innych oddziałach tak robili,że wysyłali pracowników do pracy do innych miejscowości jak akurat był wakat. Ale dzięki za info, poszukam, popytam :happy::happy::happy:

Ostatnia edycja:
reklama
No a juz myslalam ze niekogo nie ma. Mam tak duzo do roboty heh sprzatanie, prasowanie i przygotowanie do pakowania ze nawet czasu nie mam na obejrzenie waszych zdjec na nk..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a moj P co robie?? Siedzi przed tv saczy piwko i nawet nie raczy sie zainteresowac ze tak pozno a ja dalej robie. Dobrze chociaz ze robert spi jak zabity od 19.40..ehh, robie sobie chwilke wolnego..

Vercik zazdroszczę, ze Robercik śpi, mój Filip sie obudził, wypił mleczko i uśmiecha się do mnie :-) Jejku mam nadzieje,że zaśnie w miarę szybko, teraz coś gada do ściany,:baffled:
Jeszcze tylko jeden dzień i Wasz wielki dzień, a ja jeszcze długie dwa dni muszę wytrzymać bez meżula:-(
Właśnie Filip dostał czkawkę, no ja sie zastrzelę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hehehe, ja tez wypilam jedno male piwko i odrazu dostalam takie doladowanie ze nie pytaj hehe...
No obudzil sie 2 razy ale to dlatego ze na plecki sie przewrocil, szybka reakcja polozenie na brzuszek, smoczek w buziaka i dalej lulu..

Obawiam sie tego wielkiego dnia bo maly dzisiaj duzo marudzil na zakupach, a wczoraj byl spokojny jak nigdy...boje sie ze tak moze byc w czasie odrozy :wściekła/y::eek:

A co do trzkawki to moj robert dostawal nie ustannie do 2 miesiaca jak tylko tata bral go na rece :-D:-D:-D:-D a raz nawet jak maly spal a on wszedl do pokoju :-D:-D:-D

Wpadam tylko na chwilkę ogłosić ,ze druga jedynka się przebiła hura!

Kamlotka Wszystkiego najlepszego !!!
O co chodzi z tym logowaniem nasza-klasa ? jakoś już nie kontaktuje i nie mogę zajarzyć!

Niuta Gratulacie drugiego ząbka dla Maksia !!!!
A z tym logowaniem, to jak wejdziesz na te linki, to tam są nasze profile, i możesz w ten sposób nas zobaczyć.
A u nas po czkawce przyszła MEGA KUPA:no::no::no::no:

Robert dzisiaj zjadl 2 raz jabluszko ale kupka byla tylko rano..pewnie bedzie w nocy po karmieniu, tak jak dzsiaja hehe

Gratulacje dla Maksia, u nas narazie widac tylko pod dziaselkami zabki ale nie czuc zeby wychodzily..

Ha ha Ja jeszcze nie śpię, ale to żadna nowość,:laugh2::laugh2: właśnie jestem w trakcie przygotowywania lekcji na jutro do moich uczniaków, w dzień nie miałam weny, bo najlepiej mi się myśli w nocy,gdy wszyscy śpią i jest ciszaaaaaa,;-)
ŻYCZĘ DOBREJ NOCKI!!!!!
Ciekawe kto jutro pierwszy się zamelduje?

reklama
Do góry