reklama
Cześć. Ja już po pracy. W powrotnej drodze zajechaliśmy z mężem na lody. Fajnie było
A teraz moje młodsze dziecko stoi obok i piłuje taką piłą elektryczną. Bo On przecież jest Bob , a ja Marta.
O i tak będziecie miały.
( te oczywiście co na te Boby czekają, bo te co już jedno mają to już wiedzą)
Dobra wracam na budowę, Bob mnie wzywa.
Dobra wracam na budowę, Bob mnie wzywa.
Ale się rozszalałyście z pisaniem
,zagapiłam się troche i nie mogę nadążyć z czytaniem;-),
Witam nowe lipcowe mamusie i mam nadzieję że razem doczekamy się naszych serduszek.
Kpjm możemy sobie podać rękę ja też jestem 73 rocznik.
Jeśli zaś chodzi o moje objawy,to w żadnej z poprzednich ciąż nie było tak zle.mdłości non-stop,ogromne pragnienie,upławy i totalna abstynencja,no i permanentne zmęczenie.

Witam nowe lipcowe mamusie i mam nadzieję że razem doczekamy się naszych serduszek.
Kpjm możemy sobie podać rękę ja też jestem 73 rocznik.
Jeśli zaś chodzi o moje objawy,to w żadnej z poprzednich ciąż nie było tak zle.mdłości non-stop,ogromne pragnienie,upławy i totalna abstynencja,no i permanentne zmęczenie.
Impresja Wiosenna
Lipcowe mamy'09
Betiinka, najgorsze były dla mnie w poprzedniej ciąży wahania nastroju
Sporo płakałam z byle powodu, łatwo się wzruszałam- oj denerwowało mnie to strasznie. Teraz widzę, że powoli zaczyna się to samo.Poza tym czasem dokuczał mi ból głowy (dziś też), ale ogólnie było naprawdę super. :-)
Natalia, zobaczymy jeszcze co powie lekarz wg usg, poprzednio urodziłam tydzień po terminie, ten tydzień dłużył mi się niemiłosiernie. ;-)

Natalia, zobaczymy jeszcze co powie lekarz wg usg, poprzednio urodziłam tydzień po terminie, ten tydzień dłużył mi się niemiłosiernie. ;-)
Impresja Wiosenna
Lipcowe mamy'09
Prosze doradzcie mi jak zmienic myslenie faceta.
Od jakiegos czasu jestem ciagle zmeczona i tylko bym spala.Moj chlop tego nie rozumie..jak mozna spac w dzien....
Oj jakos mniej sie ciesze przez ta zmiane relacji miedzy nami.
Może daj mu poczytać czasem forum i narzekania innych ciężarnych, niech zobaczy, że nie jesteś odosobnionym przypadkiem i tak ma większość na tym etapie ciąży. Relacja między wami w ciąży może zmienić się jeszcze wiele razy. Ja na początku poprzedniej ciąży miałam wrażenie, że mój M. wogóle mnie nie rozumie, nie rozmawia o naszym dziecku tyle ile bym chciała, przez to myślałam, że go to nie obchodzi itd. Faceci po prostu inaczej to przeżywają niż my, a mnie nie pozostało nic innego jak tylko to zaakceptować. Odpuściłam po jakimś czasie, bo stwierdziłam, że szkoda nerwów ze względu na dziecko. Jakoś się ułożyło. ;-) Głowa do góry, nie podchodź zbyt emocjonalnie do sprawy (wiem, łatwo mówić) i będzie dobrze.
betiinka wiesz co?
moj facet jak sie dowiedzial ze jestem w ciazy to wogole zmienia swoje podejscie do mnie co 10 minut...
najpierw jest odpoczywaj , za chwilke mowi ze troche ruchu mi sie przyda i nie wolno sie wylegiwac

oni bardziej wariuja od nas

my od hormonow a faceci z troski o nas
tylko ze im to tak niezgrabnie wychodzi...
moj tata wczoraj z mama jechali na zakupy i sie z nimi zabralam
bylo mi niedobrze w samochodzie wiec porposilam zeby jechal spokojniej
a on na to ze moge sama prowadzic i ja sie rozbeczalam jak bobr

mama na tate nakrzyczala ze prowadzi jak wariat a ja juz sie smialam
a prowadzil spokojnie naprawde tylko jakos mnie tak naszlo
a moj pan nawet mi naczynia wczoraj pozmywal bo ja sie zle czulam
zobaczymy jak dlugo tym razem mu sie ten stan utrzyma
no to sie rozpisalam

moj facet jak sie dowiedzial ze jestem w ciazy to wogole zmienia swoje podejscie do mnie co 10 minut...
najpierw jest odpoczywaj , za chwilke mowi ze troche ruchu mi sie przyda i nie wolno sie wylegiwac
oni bardziej wariuja od nas
my od hormonow a faceci z troski o nas
tylko ze im to tak niezgrabnie wychodzi...
moj tata wczoraj z mama jechali na zakupy i sie z nimi zabralam
bylo mi niedobrze w samochodzie wiec porposilam zeby jechal spokojniej
a on na to ze moge sama prowadzic i ja sie rozbeczalam jak bobr
mama na tate nakrzyczala ze prowadzi jak wariat a ja juz sie smialam
a prowadzil spokojnie naprawde tylko jakos mnie tak naszlo
a moj pan nawet mi naczynia wczoraj pozmywal bo ja sie zle czulam
zobaczymy jak dlugo tym razem mu sie ten stan utrzyma
no to sie rozpisalam

reklama
mój wieczorem jęczy, że dziecko jest jeszcze malutkie i nie muszę spać za dwoje :Prosze doradzcie mi jak zmienic myslenie faceta.
Od jakiegos czasu jestem ciagle zmeczona i tylko bym spala.Moj chlop tego nie rozumie..jak mozna spac w dzien....

powiedz temu swojemu chłopu, że za jakieś 2-3 tygodnie przestaniesz tak spać a za kilka miesięcy możesz się zmagać z bezzennością i wtedy Ty nie dasz mu się wyspać :-)
Kames, swędząca skóra to dość powszechny objaw w ciąży, trzeba ją mocno nawilżać, najlepsze są oliwki dla dzieci :-)