Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

lkonie -1 to około -6 bedzie,wiec idziemy na spacer.Jeden mankament,ze wieje ,ale nie tak mocno zeby nas zdmuchło;-).

.ja też mam jeszcze trochę rzeczy - prezentów do dokupienia, i chyba dziś będę musiała wieczorem wyskoczyć do sklepów jak mój M z pracy wróci i zostanie z MoniąZ prezentami oczywiscie ani widu ani słychu.Znowu na ostatnia chwile,a wszystko przez M. bo mówi,ze sie jeszcze kupi.TYLKO co jak wszysko wykupione.

Ide zobaczyc co robi.

.wczoraj dziadek 1 raz malego pilnowal i jak Oskara po powrocie zobaczylam to normalnie caly w marchewce bo dziadek zapomnial sliniaczka do jedzenia nalozyc, a pozniej dop.zauwazylam ze maly ma zalozonego pampersa jak tarzan tzn. z przodu nieodgiety tylko tyl rozlorzony hehehehe, az dziw ze maly od siuskow caly mokry nie byl.no ale nie mam co narzekac dziadek super sie spisal i maly usmiechniety jak przyjechalam byl.
Julia wczoraj kupki nie zrobiła i się meczyła całą noc. Zasnęła o 20 a o 22 pobudka i zabawa do 24:30
Mąż uśpił w bujaczku, przełożyłam do łożeczka po 10 min juz nie spała. Wziełam do siebie i spała godzine. Od 3 ja nie spałam bo tak się wierciła, wciąz mnie gdzies kopnęła albo pociągnęła za włosy. O 7 M ją zabrał bo juz mialam takie nerwy ze.....
z braku powietrza pęka mi głowa i mała już coraz bardziej męcząca

my też dziś jeszcze spacerek sobie podarujemy, bo na dodatek jeszcze trochę wiatrznie się zrobiło, piszesz, że twoje dziecko jest strasznie marudne, u mnie dokładnie to samo, nasza mała nauczyła się piszczeć i krzyczeć, i teraz nic innego nie robi

a na dodatek wybrała sobie piski w takich wysokich tonach że 

Mój M. stwierdził, że jeszcze trochę i sobie stopery do uszu kupi, bo po weekendzie to już ma dosyć tych krzyków, a ona krzyczy bez powodu

krzyczy i piszczy śmiejąc się jednocześnie

Na szczęście teściowie mają psa - rotweilera, więc z nim czułam się bezpiecznie. I tak przez całe 2 miesiące!!
Młody ma radochę, bo będzie mógł wybrać najładniejszą, tzn. taką pod którą się zmieści duuuuużo prezentów 

zamówić przez internet też już za późno. Ehh... widzieliśmy też elektroniczną ramkę za 180zł, ale taka trochę plastikowa i nie wiem czy się zdecydować na nią, czy jeszcze coś innego wymyślać - tylko co??? 
tylko taki coby w zmywarce mogły się pluskać 

Zabieram się za szykowanie miejsca na naszą panieneczkę choineczkę :-) Jeszcze zajrzę ;-)