Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

tyle stron do czytania od wczoraj (23) ale nadrobiłam 

a poza tym za Twoją radą śpi w swoim pokoju, a my w drugim i ja się wysypiam, bo nie słyszę jej wiercenia
M mnie zdrzaźnił, bo ma taką pinde w pracy ktora mu się żali jaka to ona biedna, męża ma chama i gbura, nie uprawiają seksu i on ją niby bije. A moj durny się lituje (nie widzie ze laska na niego leci ewidentnie, nawet sie pytała czy idzie na imprezkę walentynkwą zakładową sam czy ze mną
) i jak wczoraj marudziła ze musi isc na pks (mieszka na wsi) i dojechac po ciemku ze sie boi niby. To ten durny poprosił zeby mu strzałke pusciła jak dojedzie. Kurde a co by zrobił jakby nie dojechała?
wogole co go ona interesuje
mowie Wam wczoraj takiego nerwa na niego złapałam ze szok, kazałam mu z oczu zejsc i isc do swojej Joli
Może przesadzam i sama sie doszukuje, ale po tej syt z tata i mamą dmucham na zimne i każdy sygnał z serii kobieta mu sie zali i bierze na litość , daje mi do myslenia. Wiem że on nie chce nic głupiego zrobić, ale tej pindzie nie ufam.
) ale cisną mi się na nią inne gorsze epitety
Wasze dzieciaczki też są słodziutkie :-) nic tylko schrupać takie kruszynki słodkie 
to było jeszcze przed ślubem, jak chodziliśmy na uczelnię, nazywała go Misiak - jak mnie to wkurzało! No i jej zachowanie też! Szybko dałam mu do zrozumienia, że mnie laska wkurza i jej też to dałam do zrozumienia i już nie utrzymują kontaktów - chyba ;-)
no ale brzuszek trza zrzucić
Ja znając mój wredny charakter, bym coś wymyśliła,żeby był zazdrosny, a potem by, mu wyjaśniła,dlaczego mnie to wkurza, ale najpierw niech sie biedak trochę po dręczy z zazdrości

Mąż krzyczy że siedze i czytam ... Bo już tu jestem 30 minut i czytam, czytam i czytam
bo nie chce wracać do przykrych spraw ...