reklama

Lipiec 2009

reklama
Oj, a ja zanim zatwierdziłam posta, to pożarłam tego pączka:eek::zawstydzona/y:Tak, to bym Ci wysłała.... Ale dla pocieszenie napiszę, że był wczorajszy i jakiś zdechlaty już:-p Ze słodyczy jakimi mogę się podzielić, to w domu jest tylko czekoladowy Mikołaj i to bez głowy... Odgryzłam wczoraj jak miałam już kryzys na słodkie i nic innego nie znalazłam:cool: Ale zawsze coś....:-D

A ja oczywiście zanim dotarłam do końca, to zapomniałam co chciałam napisać....
Za dużo tego było...
A właśnie, Justysia ostatnio byłam w centrum handlowym i widziałam sklep z drewnianymi zabawkami. :tak:Super te zabaweczki. Ale muszę przyznać, że strasznie drogie:szok: Różne fajne rzeczy były. A np. rameczka na zdjęcie za 40 zł:szok: Szok. Justyś ale jak będziesz miała trochę niższe ceny, to chętnie:-D

DomiK- mój Mateusz też ma w ciągu dnia tylko 3 drzemki po pół godziny:wściekła/y: Masakra.... Chociaż dzisiaj była z nim opiekunka i powiedziała, że spał raz 1 godz. a drugi raz 1,5 godz :eek: Ja nie wiem jak ona to robi.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mój M. uwielbia takie mikołaje, normalnie szaleje, a najlepiej jak sa stare, serio
A ja bym tak sobie zjadła , truskawki w bitej śmietanie
idę rozwiesic pranie, bo na głodzie jestem, dobrze ze jutro sobota, moze sie na cos skuszę słodkiego

No i [po drzemce, przecenilam Filipa, ze do 18 pospi:no:

Bylismy u lekarza juz jest z malym lepiej ale dieta musi byc, bo maly ma jeszcze biegunke, ale juz malo,
co tam jeszcze mam takiego lenia.....masakra byscie widzialy jaki u mnie balagan az wstyd:zawstydzona/y:
Beata- ja mam szczescie bo moj pracuje z samymi facetami, nie zazdroszcze Ci.
BeataZ i jak z Mari? ma jeszcze bieguny pije ? je?

A ja sie wpadlam pochwalic, ze moj maly ma juz 76 cm i wazy 9200. Wrrr czekalismy godzine i tam same chorowitki, mam tylko nadzieje ze nic nie zlapie. A na widok lekarza wrzeszczal przeokrutnie, pol minuty byl spokoj a potem krzyki na calego. Chyba sie mu jednak z tymi szczepionkami kojarzy :tak:

Ej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D Nie kusic truskawkami bo ja to jestem wariatka na ich punkcie :-)

Ada to dobrze że już lepiej ;-) jeszcze chwilką i będzie super :-D

Ja też mam pączka i zaraz go pochłone :-D

Co mam zrobić żeby dobrze się bawić z Jasiem i żeby nie marudził tak strasznie... Bo się obudził i marudzi a musi wytrzymać do 19 :-(

Tak to produkcja szła pełną parą a ja się odezwałam i cisza ... :(( ;(( chyba się nie będe odzywać to chociaż bedzie co czytąc ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja na chwilkę zaglądam, Julia wykąpana, własnie coś tam gada po swojemu do karuzeli. Myślę ze max 30 min i będzie spać. A ja zmykam męża pouczyć z rachunkowości bo w nd ma egzamin, oby go zaliczył inaczej go :wściekła/y::laugh2:
dobrej nocki moje cioteczki:-)

Od razu na forum widać, że mężowie z pracy wrócili ;-)cisza jak makiem zasiał :-D
Nasze mebelki przyjechały. Udało się wnieść kanapę drzwiami wejściowymi, choć nie po schodach... tylko po rusztowaniu budowlanym na taras i potem dopiero przez drzwi :tak: Cieszę się, że już są, ale zdjęcia jutro.... a może przetrzymam Was i wkleję dopiero jak będą firanki :-p

No nic dziewuszki - miłego wieczorku... muszę ogarnąć troszkę te kartony i worki... no i umyś podłogę z tego śniegu :eek:

reklama
Ja też po kawusi , z mężusiem wypiłam.
Dziś sobie walne piwko !!

IWONKO ja tu widze łamanie regulaminu.
Nie używanie edycji i niecenzuralne słowa!!:tak:;-)
GDZIE JESTEŚ????:-p:-p;-):-)

ANIU TY jesteś nieziemska !!:tak:
Alle ja też tak pytam jak nie wiem.
A mam pytanko do CIEBIE.
Otóż chodzi mi o płótno.Czy TY kupujesz już naciągniete na rame czy sama to robisz??

DEISY jęzorek śliczny !!
CIOteczka dziękuje!!!
Mój też piszczał ,ale innym tonem!!Teraz siedzi i sie byle czego cieszy!!:eek:

Ala a TY co sobie ubbzdurałaś?
Nie widziałaś mnie!!:-p

OLA te zabawki takie drogie ,bo to kupe czasu zajmuje i wszystko ręcznie.
A ta ramka jakaś rzezbina specjalnie była??
Obiecuje ,że u nas bedzie taniej .
Jak myślicie za 126 klocków z walizeczką ze sklejki 60zł bedzie ok.??
Wstawie zdjęcie na odpowiednim wątku!!
Jakby która chciała to pisać.Tylko wiecie to narazie to tak na lewizne!!:-p

DOMIK NATALKA ŚLICZNA !!
i JĘZOREK jak u żmijki!!

A mój JULA teraz wali głową o wersalke !
SIĘ buja mała SZIBUJA!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry