• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

:-D
Witam:-)
Własnie opierniczyłam puszkę ananasów
Vercik cierpliwości Ci brak??? ;-) Walentynkowy pierścionek.... to miłe:-)

Ale żeby nadrobić ten wątek, to chyba bym musiała nie pracować i tylko czytać:happy:

reklama
A no brak i do tego strasznie ciekawska i wscibska jestem..:-D
A czy mile okaze sie w niedziele, po tym czy mi sie spodoba:-p:-p

No to chyba fakr, jak bylam w polsce i brak kompa byl to nawet sie nie bralam za nadrabianie z 36 dni..

Wy to naprawdę szalone jesteście, co trochę nadrobiłam i odeszłam to znowu do czytania, ehhhh- chyba za wolno czytam :-D

I jak wkońcu doczytałam to wszystkie już śpią.... Chyba?

Przede wszystkim ZOSIU

Wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!!!!!! I moc uścisków od ciotki i Oliwii

Witam nowe mamusie i ich pociechy :-)

No i bardzo mi przykro Justyś z powodu fasolki, wczoraj o tym czytałam i mam nadzieję że masz coraz lepsze samopoczucie

A druga sprawa to Miś :-(:-(:-(:-( Pamiętamy.... :-( Szczeże współczuję :-(:-(:-(:-(

Tyle dziewczynki pisałyście że :szok::szok::szok::szok::szok::szok: Też chciałabym miec tyle czasu :tak: A poa tym to my mamy kartę telewizyjna w kompie no i non stop tv chodzi i przez to mam mały dostęp do forum, bo albo tv albo mąż coś tam grzebie :crazy: Bo on to bardzoooo duuuużo jest w domu, no a właściwie ciągle, bo tak się składa że na bezrobotnym jest :eek:

No nic, chyba uciekam spac cioteczki, no chyba że któraś czuwa.

A wogóle pamiętacie mnie jeszcze? :-D:-D

Ooooo i już dwa posty zanim wkleiłam swojego :-D:-D

Ano Kamlotka tak się składa, że ja pamiętam; tylko hmmmm........ zastanawiam sie skąd ;-) Ja tez za często nie bywam tutaj i też problemiki z nadrabianiem. Dziewczyny mają motorki w palcach chyba.

vercik_86 A ja pamiętam że Ty tak jak ja z Gdańska pochodzisz :-D:-D

Kiedyś pytałam ale nie odpisałaś czy znasz może Asię i Krzysia? Przebywają tam gdzie Ty obecnie, pytam, bo jak to się mówi czasem - jaki ten Świat mały :-D:-D:-D:-D

Kurczę muszę uciekac bo mąż goni :eek:

Kamlotka a no jestem z Gdańska. Ale jeszcze do 3 maraca przebywam na wyspie a pozniej sru do Polski..:D
A Asi i Krzysia nie znam. Moze mieszkaja w innym miescie. Zreszta jest tutaj bardzo duzo polakow, tak jak w anglii

A ja przyszłam tylko powiedziec DOBRANOC,
Verciku, przykro mi ale dzis nie bede trzymac nocnej warty,:no: Filip zasnal o 22 a o 23 sie obudzil i dopiero przed chwila padl , a co ja kaszlne , to on sie budzi, i płacze, chyba pójde spac na wycieraczkę :-(
Kami, fajnie,że zajrzałaś, bo tesknimy za Tobą i Oliwka:tak::tak::tak:
A Alusia, mam nadzieje,ze sie nie obraziła:tak:
No I Gabiazka też miło widzieć ;-);-)
Do futerka kochaniutkie!!!!:happy::happy::happy::happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry