Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Bo już po prostu nie pamiętam kto i co pisał. Mi też czasem nikt nie odpisze, ale wiem jak to jest, bo sama wszystkim nie mam możliwości odpisywać.
Także nie wymyślaj tylko udzielaj się dalej
Mój to wczoraj powiedział, że szkoda, że walentynki są w poniedziałek, bo on wtedy pracuje
No i był zdziwiony, że są jednak w niedziele... I zapytał: "a to coś sobie kupujemy?". I ja nawet nie odpowiedziałam... Bo właściwie to nie chciałam nic kupować, ale wymyślić coś miłego, jakąś kolacyjkę czy cuś.... No nic zobaczymy jak to wyjdzie

Ale w fajny dzień macie rocznice

I te 60 zł to nie dużo. Ta ramka za 40zł to była taka zwykła cała drewniana, na zdjęcie 10x13cm. Pomalowana chyba na czerwony i coś tam małego miała przyklejone z boku. Także nie była nadzwyczajna. Ładna, ale nie za 40 zł 

no pewnie ze pamietamy, kolejna od glupotek 

e-mamo ty tez nawiasem piszac dawno nie zagladalas ;-)

a co do dwoch szkrabow to rozumie, mi sie powoli odechciewa drugiego...
a moj mezus od 14 w domu liiiiiiii ciesze sie jak glupia w koncu sobota i bedzie czas na naladowanie akumulatorkow 

.
;-)
:-)
.

ęsciej;-).

probuje zaciagnac ale jakby ja bolalo i je z lyzeczki. sama juz nie wiem czy to zabki wyjda czy nie. ja tam na dziaselkach nic nie widze ale ona mi nie da tam wogole zajzec.