reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Witam weekendowo , chociaż ja mam cały czas weekend:-)
Maks ostatnio dobrze śpi , no i z cycusiem tez już chyba kończymy , bo coraz mniej cycamy!
Teraz siedzę sobie i czuję się tak jakbym całą noc balangowała!
Justyś ty mnie zawsze z rana rozbawisz, a co do trawy to mnie już nic na tym świecie nie zdziwi!
Gustlicku , to życzymy powodzenia w pracy!
Alusia trzymam kciuki!
A Maksiu od rana szaleje na czworakach , na chwilkę nie można go spuścić z oka , bo zaraz wstaje łapiąc się czego się da! Troszkę maruda , bo znowu na dole mu dwójki wychodzą!
Staś też jeszcze w domu i tylko wrzeszczy "mamusiu weź Maksia bo mi zabawki zabiera" - no to się zaczęło
A ja tylko latam tam i z powrotem zabieram dzieciaka , który i tak tam znowu powraca, głowy nie mam czasu umyć , śniadanie zjadłam też w biegu , jak sprzątałam! Teraz wsza śpi to weszłam na bb zamiast znowu iść ta głowę umyć , normalnie jakieś uzależnienie chyba!

reklama
Hallo to ja Mariolka Krejzolka hahaha:-D
U nas noc tak sobie, co jakich czas sie moj maluch budzil, ale smok do uziaka i dalej lulu.. i tak cala noc do 9.30
Dzisiaj ze spaceru nic nie bedzie (znowu wieje:confused2:)
A co do seksienia sie to mi sie nie chce. Czasem jak mam ochote to pozniej dlugo dlugo nic (tlumacze sobie, ze to ze zmeczenia). Za to P moglyby caly czas..czasem jest mi przykro i sie zmuszam :-(

I ja tez mam dzisiaj dobryu humor, ale to pewnie dlatego, ze dzisiaj piatek i P przychodzi wczesniej z pracy i weekend, ale mi szybko milanl ten tydzien:tak:

Witam z wielkim optymizmem :-)
U nas slonko, 20C i powiem Wam nie wroce do Polski , czy Niemiec dopoki sniegi nie znikna :-D:-D:-D
Powiem Wam, ze co kolejny lot tym Lena zachowuje sie gorzej, Poprostu na miejscu nie usiedzi i loty sa dla mnie meczace. Do tego walnela kupsztasa w samolocie i przewijanie dziecka na malej polce-pseudo przewijaku w toalecie, ktore co chwila przekreca sie na brzuszek to dla mnie extrim... A za kazdym razem ja prosilam -tylko nie zrob mamie kupy w samolocie :-D:-D

Hallo jest tu kto??
Gusti fajnie ze wrcasz do pracy:-)
Ada ja poza bbi n-k siedze jeszcze na facebooku i gram w rozne gry od czasu do czasu
Alusia wszystko bedzie ok zobaczysz.

Mhh a jak Cie odszukac na Facebooku??? :-)

Dziewczyny :-) wrócciłam i macie kopniaka od Ewelinki :-D
A więc tak ... zaraz zmieniam suwaczke poniewa z z USG wynika że mała jest 2 tygodnie mniejsza niż z miesiączki tak więc termin mi się przesunął na 2 LIPCA :-):-) (1 URODZINKI Jasia) :-D:-D
Więc ma pełne prawo jeszcze nie szaleć w brzuchu bo jeszcze jest mała :-)

Co do spotkania z Patrą to sie nie odezwała jak pisałam do niej o adres ... Dzwoniłam dwa razy ale cisza :-( mam nadzieje że nic się nie stało .... może się jeszcze odezwie.

Jestem obecnie u mamy więc za chwilke wybywamy na spacerek z Jasiem bo tu chociaż jest gdzie :-D

Kochane dziękuje za kciuki :-D odezwe się później :-D

hej dziewczyny.u nas ciężka noc,Misiek gorączkował 38,4.dałam mu paracetamol i powoli spadała temperatura.dzisiaj już widać drugą jedynkę i prześwitują dwie dwójki górne.maleństwo moje cierpi.:-wczoraj byliśmy też na szczepieniu,stąd te nasilone objawy ząbkowania, tak sobie to tłumaczę.
dzisiaj rano 37,5, czyli tak sobie... marudzi

Witam z wielkim optymizmem :-)
U nas slonko, 20C i powiem Wam nie wroce do Polski , czy Niemiec dopoki sniegi nie znikna :-D:-D:-D
Powiem Wam, ze co kolejny lot tym Lena zachowuje sie gorzej, Poprostu na miejscu nie usiedzi i loty sa dla mnie meczace. Do tego walnela kupsztasa w samolocie i przewijanie dziecka na malej polce-pseudo przewijaku w toalecie, ktore co chwila przekreca sie na brzuszek to dla mnie extrim... A za kazdym razem ja prosilam -tylko nie zrob mamie kupy w samolocie :-D:-D

Mhh a jak Cie odszukac na Facebooku??? :-)

Wpisy w wzsyukiwarke znajomych
Weronika Kaminska - Reykjavik

A my mamy krup :eek: Plus do tego zabki. Doktor powiedzial ze to tylko tak dramatycznie brzmi i ze nie jest tak zle. Stad ta dzisiejsza chrypka plus dziwne krztuszenie. Mam przede wszystkim nawilzac pokoj i pilnowac zeby nie plakal... No tyle wiesci.

Alusia to moze bedziesz miala maluszki z jednego dnia? Gratki.

Stopi u nas juz sniegu nie ma, plus 8 :-)

Maylah gdzie ty zniklas? Mialas sie wieczorem meldowac i co i co i co'? :-)

Mialam cos napisac ale nie pamietam. Ide cos posprzatac bo wyglada jak po tornadzie, do pozniej.

reklama
Do góry