reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

czesc mamusie
ja rownież sie ciesze ze juz weekend i 2 calutkie dni z Oskarkiem
Alusia jak Ewelinka urodzi sie 2 lipca to przynejmiej imprezy urodzinowe bedziesz jednego dnia robila, "balagan" za 1 razem
annie22 zapraszam tez do mnie na sprzatanko
Justysia ja coprawda trawy jeszcze nie widzialam, ale jak rano szlam do pracy to slychac bylo wszedzie jak z dachow kapie wiec juz coraz blizej wiosny, no ale zanim ten snieg stopi sie to potrwa. ale odrazu czlowiek lepiej sie czuje jak widzi i wie ze niedlugo wszystko do zycia bedzie sie budzic.:-):-):-)przez te pochmurne dni az deprechy mozna sie nabawic.
a do powrotu do pracy to ja najchetniej bym jeszcze z pol roku w domu z Oskarem posiedziala,ale rozumiem Cie. siedzisz pewnie juz dluzszy czas w domu i chcesz do ludzi.

reklama
I powróciłysmy, cieszycie sie?:-)
Bo nie wiem czy zauwazyłyscie, ale nas nie było.
Najpierw internetu nie było, bo costam, a potem poszłysmy na spacerek, a znowu jeszcze pózniej obierałam ziemniaczki i kroiłam pieczarki, marcheweczki i cebulke. Bo dzis na obiad kluchy slaskie z sosem pieczarkowym:-). Obrałam 5 kg ziemniaków, wiec jak któras ma głoda, to zapraszamy- odrobi w polu:tak::-D

Entuzjazm nadal mnie nie opuszcza. Jak nie zelżeje do wieczora, to biedny mój maz:-D Z taka energia to ja robie za 3 gry:-D

Dobra, ide karmic dziecko, bo głupoty wypisuje:sorry:

Alusia fajnie, ze z Ewelinka okejaśnie:tak:

hejka :-)
Ja nawet też dobry humorek mam, tylko coś głowa zaczęła mnie boleć.
Niutka-ale dzisiaj zrobię sobie sama kawe:-p Nie będę Cię już wykorzystywa:-(
Justyś-Ty to agentka jesteś:-D
Ewa- i jak na tym baseniku? zdaj potem relację:tak:
BeaciaZ- gorączka całe szczęście nie wróciła:-) A wapmirek niestety przeobraża się powoli w normalnego człowieka... Górne jedynki próbują się przebić:-( I jak, udało się odzyskać tą kasę???
Willsonka- współczuję choroby:-( Ale pierwszy raz w ogóle o czymś takim słyszę:szok: Bardzo groźne to jest?
Alusia- super, że z Ewelincią wszystko ok:tak: Cieszę się!
Dmuchawcu- mój M. by się baaaardzo cieszył gdybym miała tyle ochoty co Ty:-D Ja mam dosyc często ochotę, ale on wraca z pracy ok. 20, jemy "obiad" i jak on nabiera ochoty, to ja już jestem nieprzytomna:eek:

Dzięki Dziewczyny za rady z tym gardełkiem. Dostał dzisiaj jeszcze flegaminę, bo ostatnio mu pomogła. Tylko zastanawiam się czy iść do lekarza. Jak byłam w środę to przepisała antybiotyk i kazała go podać w piątek gdyby była dalej gorączka. Gorączki nie ma od wczoraj, ale mały kaszle. I teraz nie wiem czy warto iść dzisiaj, czy lepiej poczekać do poniedziałku.... No bo ten kaszelek nie jest jakiś straszny. A nie chce małego narażać znowu na stanie w poczekalni między chorymi dziećmi:cool::eek::confused2:

Dmuchawcu wlasnie ze nikt nie zauwazyl ze cie chwile nie bylo:-p:-p:-p:-p:-p:rofl2: takich klusek to jeszcze nie jadlam:eek: wrzuc przepis na watek oki?
Olcia kurcze ja bym chyba poczekala na wizyte u lekarza do poniedzialku z tym antybiotykiem, sama nie wiem co bym zrobila:eek: dobrze ze juz goraczki nie ma
Annie kaciuszka zdroweczka dla malenstw
Alusia i widzisz wszystko oki!:-) fajnie tak miec urodzinki w ten sam dzien:tak:
ja i moja szwagierka urodzilysmy w ten sam dzien ale to juz nie jest takie fajne:sorry:

mala szaleje a potem przychodzi do mnie znajoma (plotkara) kurcze najchetniejbym wybyla z domu na ten czas bo mnie wkurza ale sama sie wprosila a ja ciagle cos wymyslam, nie umiem powiedziec spadaj,
wkurzasz mnie i mam gdzies twoje ploty:-p:eek:

vercik wyszukaj mnie po beat_ka@windowslive.com

Beatko juz ci wyslalam zaproszenie na FB...;-)
Olcia jesli kazselek nie jest taki straszny to bym tez poczekala.
A co do "plotkary" to hmmm, jestem na tyle wygadana, ze pewnie bym nie wytrzymala i bym powiedziala, co o niej mysle..no coz ale ja taka juz jestem, ze jak cos mi sie nie podoba to o tym mowie..

dzięki Beata, mój mały właśnie usnął po długim grymaszeniu, który przerodził się w dziki wisk.pomogło smarowanie dziąsełek i bujanie.zmęczony był, więc usnął.obiadku zjadł zaledwie pół, cyca nie chce... biedactwo, tak mi go żal

ja też życzę zdrówka waszym "pocieszkom"

reklama
Do góry