reklama

Lipiec 2009

Dziewczyny żyje ... Nic nie jest dobrze ale o tym nie chce mi się pisać ... może wieczorem albo jutro.
Dziękuje za zaintertesowanie

reklama
Oj , jakieś okruchy tylko doleciały , bo wiaterek lekki wieje , ale dziękuje :-)
Jak już będę maiła gdzie to cosik upiekę i wam tez rzucę!
Aluśko co się znowu dzieje?

Alusia - czekamy na wiesci;-)
3maj sie kobieto!
Beata - Maly dostaje zaszczyki domiesniowo czyli w tylek,
a lody to bym i zjadala ale chcialabym schudnac:-D:zawstydzona/y:

kurcze moja Mari jeszcze spi 2.5godz:szok: dla mnie to szok bo normalnie spi w dzien po pol godz, wczoraj tez spala w dzien 2 godz, cos jej sie poprzestawialo, no ale pewnie do wieczora juz nie usnie, tzn do 19 bo wtedy jest kapiel i lulu.
Madzia uszczypnelam cie zadziornie na fb:-D a zaakceptowalas?
ja nie daje malej dojsc do klawiatury bo ona tez wszedzie paluchy pcha i potem tak se pozadziera te paznokcie ze szok:szok: juz krotszych nie moze miec:sorry:
Alusia jak bedziesz chciala sie nam wyzalic to czekamy
Marcia mi sie raz zdarzylo zwalic prutniecie na Mari (przy mezu):-D:-D:-D:-D bo mamy podobny "zapach":laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

wstawilam juz zupke (ogorkowa) i luzik...nic innego nie robie
Ada kurcze to pewnie boli...ja nie mialam nigdy zastrzykow w tylek ale sobie wyobrazam co biedny Kacperek moze czuc..

Alusiu, co by się nie działo jesteśmy z Tobą , tzn z Wami.
Ale z Ewelinką wszystko dobrze?
Beatko, nie wie czy zaakceptowałam:sorry:, ja tam nie kumam wszytskiego, ale chyba Ci też coś wysłałam, Big hug czy to to?:-D
Ja na facebooku uprawiam moją wirtulaną farmę, trzba w koncu pracowac nie?:tak:
CO do prutków, to mój FIFI kiedys sadził mocno, a teraz o dziwo mniej, tylko jak robi kupke\
A mam jeszcze pytanko, a propos chrupek, ile moga dzieci jesc, bo moj głodomorek nigdy nie ma dosc, on sobie chyba nimi dzią
sła masuje

Beatko wpisz sobie farmVille w wyszukiwarce na fb, bo dzis :
We are currently unable to send gift, neighbor and invite requests until Feb 23 at 3pm PT. We apologize for the inconvenience.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry