reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Kurcze ALLA mam nadzieje ,że z EWELINKĄ wszystko OK.!!???

LALUSKA RZUCAJ!!
Tak chwalicie tego murzynka i ja chyba sie skusze i go upichce.
Ja mam ochote na titamisu ,ale nigdzie nie ma ,a jak niechciałam to był:angry::crazy:.
Jestem cała z pyłu,szlifowałam klocki.
Można sie podusić.

Karol przed chwila przyszedł i mówi ;
Mamo gdzie jest moja TALA.
-pytam jaka tala ,myslałam ,że natalia siostra,i mówie ze przeciesz dawno pojechała.
a Tomek cos Ty z drzewa z padł heehee...
- a ON nie Natalia ,taka muzyka Karolka czyli to była GITARA!!!:-D:-D:-D

Teraz teksty wali ,że pękamy.

Dziadek pyta Karolku masz coś dla mnie .
-a on , mam ciastko .
Przychodzi do mnie do kuchni i pokazuje na meble
-mamo daj mi tą deske
-pytam jaka deske,
-no tą KAROLEK nie dosiegnie.
Ja mówie ze to nie deska tylko blaszka,da:-Dłam mu ta blaszke na ciasto, a KAROL
-o nie dziadek ,nie ma CIAsTKA:-D:-D:-D:-D
dziadek sie kładł w progu ze śmiechu!!!:tak::-)

reklama
justys baardzo mądre masz dziecko! a jak produkcja klocków idzie? I błagam Cię kochana zmień kolor czcionki, bo zupełnie oślepnę, plisss

:-p:-p:-p:-p:-pjuz zmieniam.
A produkcja idzie ,lada dzien dechy przyjada do dlszej produkcji.
A roboty co nie miara przytym i dlaczego to sie tak kurzy!!:angry::angry::angry::angry:

Aniu ja CI zazdroszcze ZOSIA tak ślicznie raczkuje!!
ZDOLNA I ŚLICZNA DZIEWCZYNKA.

ja sie własnie obrzarłam pierożkow.:-p:-p:-p

Witam sie laseczki
Juz wróciłam ze szkoły, mały nadal marudny, nie wiem, ale takiego dnia to on jeszcze nie miał nigdy.Nie wiem czy w takiej sytuacji moge mu dac czopek na noc, bo normlanie mi go zal, bierze cos do buzi i zaraz placze, chyba go boli, goraczki nie ma , dziasla, takie jak zawsze, widac cos białego , ale i na dole i u góry, kto wie, moze mu odrazu cztery zeby wyjda
A wogole, wracam ze szkoły, patrze, a tu mój M. grzebie cos w lapku, trzyma Filipa na kolanach, a Filip ma wbuzi wtyczke od myszki, ja sie dre na Tomka, i mówię ze takich rzeczy sie dziecku nie daje, a on mi na to,ze tylko tak Filip nie plakal. No i co sie okazalo, kolejna myszka mi nie działa. Normalnie jestem wkurzona na maksa, bo ja nie cirpie bez myszki , wrrrrrrr
lece robic kolacje, mam dzis ochote na parówki

Justysia przylanczam sie do obzarcichow najadlam sie pomidorowej potem kilka czekoladek merci i padam:-D

Ja jeszcze ma zamiar pochłonać ALGIDE ŚMIETANKOWĄ I KAWE ROZPUSZCZALNĄ!!
Tylko :no:wiem gdzie,chyba troszkę poskacze ,żeby sie zmiesciło!!;-):eek:

Madzia smacznego.
Czopa daj ,ale syrop lepszy jest.

ha,ha zjadłaś te MECI??oBRAZA MINĘŁA SIE ZNACZY ?!!:D

Ostatnia edycja:
Dmuchawiec mi pediatra jak Tosia była chudziutka to kazała kaszę do mleka wprowadzić, węglowodany tuczą, może Zosieńka na nich troszkę przytyje:-) A poza tym masz naprawdę zdolną córeczkę i jej raczej nic nie przeszkadza troszkę mniejsza waga. Bo skoro jest taka ruchliwa i wesoła to znaczy że dobrze się czuje:-)
Addaaa narobiłaś smaka na merci to teraz podrzuć do mnie bo ja mam smaka na słodkie a tu ani grama słodyczy w domu:-(
Justysia ale masz zdolniachę, takie teksty wymyśla fiu fiu
A co do klocków to super że produkcja idzie bo już nie mogę się doczekać partii do sprzedaży:-)
Tralala gratuluję raczkowania, teraz już bedzie sobie mógł pozwiedzać mieszkanko bez pomocy mamy:-)
Vercik jak znajdziesz króliczka to podrzuć linka, może też się załapiemy na drugą sztukę :-)
A mój K poszedł na pępkowe i siedzę sobie sama , zaraz idę prasować bo nie zdążyłam wcześniej, ale musiałam was jeszcze poczytać :-)
A tak wogóle to wszystkim gratulujemy :-):-):-)

no i nadrobiłam wszystkie pozostałe wątki a na główny zabrakło mi czasu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kurcze mała mi się chyba przeziębi, bo cały dzień dzisiaj kicha i z nosa jej leci coraz mocniej:angry::angry::angry: chyba jednak ojciec ją zaraził, kurcze a myślałam, że jakoś się uchroni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wykryto wade serduszka u mojej kochanej córeczki ... :-:)-:)-:)-:)-( mam dość.... musimy jechać do Katowic do Centrum Zdrowia Matki i Dziecka na dokładniejsze badania :-:)-:)-:)-:)-(
Nic nie jest dobrze i nie pocieszajcie mnie bo to nic nie da... TO MOJA WINA !!! Głupia nie mogłam wytrzymać z bólu i wziełam Ibum ... I co ? I skazałąm swoją córke na chorobe ... :-:)-( NIENAWIDZE SIEBIE !!:-:)-:)-(

reklama

Witam się, witam. U nas ok. Ja dzisiaj cały dzień w pracy. Z małym spędziłam wieczorek, ale już zasnął. Teraz znowu dwa dni razem, a potem na jeden dzień do pracy i znowu dwa dni razem:-D Fajnie się tak pracuje. Przynajmniej mam dalej dużo czasu dla mojego skarba:tak:Nadrabiam Was po kolei, więc będę pisać co tam wyczytałam.

Aniu
- mój Mati też ostatnio malutko przybiera. Ale lekarka jakoś nie widziała w tym nic złego. Lepiej tak, niż za jakiś czas martwić się nadwagą dziecka;-) Tak się pocieszam.

Beacia- my też dostaliśmy parę dni temu ten telefonik:tak: I co znalazł się Twój szwagier?

Kurcze, ja w pracy siedziałam, a Wy tu samymi pysznościami rzucałyście:-( Ehh, nie załapałam się:cool:
Co do truskawek, to jak byłam w ciąży, to jadłam po 2 kg dziennie. Autentycznie!!! To było jak uzależnienie. Musiałam codziennie zjeść i koniec. Jestem ciekawa czy w tym roku też tak będzie:eek:

Tralalala- gratki dla maluszka. Kiedy mój zacznie raczkować:confused2:

Maylah- u nas tak samo z tymi ząbkami:szok: Masakra. Co tylko ugryzie, to strasznie płacze. I w nocy budzi się co jakiś czas:eek:

Alusia- napisz co się dzieje, bo my się tu martwimy.

Kurcze, ja się czuje tu jak gość.... Teskno mi za takim codziennym przesiadywaniem tutaj...

Do góry