reklama

Lipiec 2009

Witam

Dziewczyny na razie jest ta szybka odpowiedz, ale zaraz bedzie normalna... Zmieniaja :-) Czasem moze cos komus nie dzialac, ale to chwilowe. jeszcze wszytsko jest dopracowywane. :-)

Przesylam pozdrowionka

i zmykam
buziaki

reklama
cześc matki wariatki
melduje że zyję ale kompa nadal brak :no: Normalnie teskno mi za wami :-( Wy to pewnie juz o mnie zapomniałyscie :-D
U nas wszystko ok, Kacper rozwija się pięęęęęknie. Ostatnio chce stać tylko na nogach :baffled: Jak sie czegoś trzyma to stoi sam :tak: A ząbków nadal brak :-D
Normalnie nie wiem co napisać bo nie jestem nabieząco co tam u was. Nadrobić kilkadziesiąt stron to nie lada wyzwanie.. A moze jest ich juz ponad setka? Bo wy to szalone jestescie.
Tak więc usciski dla każdej z was i buziaki dla maluchów :tak: Pozdrawiam!!!

Ps To nowe BB jest nie fajne./.. :baffled::crazy:

Patra przyzwyczaisz się jak tylko zaczniesz częściej nas odwiedzać :)

Wzięłam 2 apapy i już mi lepiej... ale dalej czuję sie jak bym miała jakiś kask na głowie :/

Ostatnia edycja:
Agnieszko- jak to juz 5, 6tygodni upłyneło, to raczej niemozliwe, zeby testy nie czytały. Wiec nie wiem co sie dzieje, ale to raczej nie dzidzia:-( Czekaj teraz znowu na ten rozciagliwy sluz. Moze wcale nie miałas owulacjji i dlatego nie ma @. Czasem niektórym kobietom zdarzaja sie bezowulacyjne cykle, szczególnie w okresie poporodowym. Trzymam kciuki.

Mnie po zainstalowaniu nowej przegladarki działa wszysko lepiej na forum.

A tu 2 nowe wzory karteczek:-):
P1090253..jpg P1090250..jpg P1090249..jpg

Agnieszko- jak to juz 5, 6tygodni upłyneło, to raczej niemozliwe, zeby testy nie czytały. Wiec nie wiem co sie dzieje, ale to raczej nie dzidzia:-( Czekaj teraz znowu na ten rozciagliwy sluz. Moze wcale nie miałas owulacjji i dlatego nie ma @. Czasem niektórym kobietom zdarzaja sie bezowulacyjne cykle, szczególnie w okresie poporodowym. Trzymam kciuki.]

no tez mi sie to dziwne wydaje..dzieki i czekam wiec na @...po @ beda znow staranka :)

Ania super te kartki, ja w sumie jak robię to głównie małpuję z różnych stron :-p

Ale u nas pogoda, kurde wieje tak mocno że w pracy wciąż mi sie drzwi same otwierają:wściekła/y: do tego pada deszcz ze śniegiem więc wogole ze spacerku nici. A miałam załatwić skarbówke, urząd miasta i zgm. Cóż poczekam na ładniejszą pogodę. Tylko kiedy ona nastanie?

Jula spała całkiem ładnie, od 21-5 wypiła herbatki i pospała do 7. Wogóle oduczam ją jedzenia w nocy i już 3 noc nic nie je,tylko budzi się właśnie ok 4-5 dostaje herbatki i dalej idzie spać. Ale wtedy ma problem z zaśnieciem:-(

No i weekend też był super. Z M tak milo i wogóle:tak:

Ale cisza dziś:szok: Aż dziwnie...

U nas pogoda do bani. Zaraz bedzie lało bo jest pochmurno i ciemno-bleeeeeeee....

Beatko ja tez czasem szukam w necie inspiracji, ale nigdy nie robie niczego identycznego.
A jak tam Twoje kartki?

Martwie sie bo Zosia nie chce jeść:-( Mam nadzieję, ze nie będzie chora:-(

reklama
jakos tu ostatnio cicho, pustki:szok:
Mari sie wietrzy w ogrodku a ja siedzie i pilnuje by ja znow wiewiorka nie zaatakowala.
Cos mi sie dzisiaj nic nie chce, sterta prania do prasowania, naczynia do mycia i obiad do zrobienia:baffled: Ciekawe gdzie sie Justynka podziewa?
Aniu to moze chwilowe, ten brak apetytu, Mari czasem tak ma jak np codziennie daje jej ta sama kaszke to jej sie znudzi i nie chce jesc...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry