reklama

Lipiec 2009

reklama

Niuta ta sciana jest tylko pomalowana czy cos jest naklejone?? sliczna kombinacja kolorow:) ja tez bede jakos na czasie kuchnie robic to by sie pomysly przydaly...chyba pojdziemy sie z jonim przejsc,ale jakos zimno i nie zabardzo mi sie chce-ale chociaz na 20 min...zobacze...
Między szafkami dolnymi i górnymi jest płyta, miały byc kafelki , ale potem z nich zrezygnowaliśmy , bo nic mi się nie podobało , a jak coś mi już w oko wpadło , to za dużo kosztowało!

niutka a ty sie juz przeprowadzilas? nowa kuchnia zazdroszcze troszke, ja bede musiala poczekac bo na ta przeprowadzke to swinke bede musiala rozbic:dry:

a wymyslilam ze pokoj dzieciecy zrobie z Kubusiem Puchatkiem w roli glownej :tak: wczoraj udalo mi sie takie 2 fajne obrazeczki na sciane kupic

a gdzie dmuchawiec? chyba sie w kartkach zakopal :-)

vercik nie bylo mnie dosyc dlugo na bb i stracilam watek :( przypomnij mi gdzie sie wyprowadzasz ... ja tez nienawidze przeprowadzek i tak jak inne dziewczyny przesylam ozytywne wibracje,choc wolalabym pomoc recznie...

Niuta
super ten pomysl.a jak bedziesz gotowac i sie pochlapie? bo kafelki mozna sciera przetrzec. ale powiem ci ze duzo bardziej podoba mi sie taka gladka sciana jak ty masz ale wlasnie z tym pryskaniem przy gotowaniu troche kiepsko...

Ostatnia edycja:
niutka a ty sie juz przeprowadzilas? nowa kuchnia zazdroszcze troszke, ja bede musiala poczekac bo na ta przeprowadzke to swinke bede musiala rozbic:dry:

a wymyslilam ze pokoj dzieciecy zrobie z Kubusiem Puchatkiem w roli glownej :tak: wczoraj udalo mi sie takie 2 fajne obrazeczki na sciane kupic

a gdzie dmuchawiec? chyba sie w kartkach zakopal :-)
annie, ja mam mieszkanie od 1 kwietnia , ale zeszłego roku, a tak w sumie to to troszkę skomplikowane , bo zrobiliśmy zamianę z teściową i ja się nie musiałam przeprowadzać, tylko teściowa! Ja mam firankę z Kubusiem Puchatkiem i naklejki też mam kupione tyle ,ze ich nie nakleiłam , bo stwierdziłam , że chyba kupie bardziej coś neutralnego , bo Stasiu ostatnio upatrzył sobie firankę z autami , a nie będę co firankę zmieniać ścian!

Aga my wracamy do Polski...a przez 2 lata nazbiralo sie tyle klamotow, ubran, ze sie nie zapakujemy w walizki i trzeba wyslac jeszcze paczki..a 1 paczka 20 kg kosztuje prawie 16 tys. islandzkich koron...na polskie to jakis 400 zl.. a mamy ich 6..

niutka to ja cie zle przeczytalam, bo my mamy od 1 kwietnia ale tego roku :-) ja mam poki co troche czasu az moj maly bedzie wyrazal chec zmienienia pokoju w salon samochodowy... chociaz po tacie to nigdy nie wiadomo :-D

Witam was kobietki wtorkowo :)

Annie do kawki jak obiecywałam to się przyłączam, ja w sumie to mam już dziś dwie wypite, razem z mamą, bo jak wczoraj mówiłam to wpadłą do mnie na dwa dni z małą posiedziec, bo miała jeszcze urlop zaległy z zeszłego roku, a że teściową jakieś przeziębiene złapało to lepiej zeby przez dwa dni moja mama z nią posiedziała,

dmuchawiec pewnie kartki klei cały czas

Alusia dla Jasia zdrówka życzę

niutka kuchnia śliczna

vercik nie denerwuj się tak, jeszcze troszkę i będziesz na miejscu, u nas w Polsce i wszystko okaże się lepsze

agnieszko u nas też strasznie wieje, a że od tygodnia męczymy się z katarkiem to pewnie ze spacerku będą nici

lecę coś w domu zrocić bo aż głupio, ja przed kompem na bb siedzę a moja mama mi prasuje

do zobaczonka poźniej, moze dopiero po pracy, odwiedzę was ok 22-23.00

DZIEŃ DOBRY!!

Niuta kuchnia fajna moja mama ma w takim srebnym kolorze też .
A ja albowiem ,czekam i marze na moją PROWANSALSKĄ!!:tak::tak::tak::tak::tak::happy:

VERCIK głowa do góry!!!
Pomyśl sobie ,że ja tam jestem i CI POMAGAM!!!:tak::-);-)
PRZESYŁAM MEEEEGA ENERGIE WIRTUALNIE I TELEPATYCZNIE!!!
więc ŁAAAAAAAP!!!!!!!

AGA ja tez tak mam .Przed @ choodze jak boomba biolplogiczna.
Tomek mówi ,że czasem sie sam sobie dziwi ,że to wytrzymuje.
On ma bardzo silne nerwy i mega cierpliwość bo inaczej chyba byśmy ze sobą :no: byli ,bo lała by sie krew.

reklama
Aga my wracamy do Polski...a przez 2 lata nazbiralo sie tyle klamotow, ubran, ze sie nie zapakujemy w walizki i trzeba wyslac jeszcze paczki..a 1 paczka 20 kg kosztuje prawie 16 tys. islandzkich koron...na polskie to jakis 400 zl.. a mamy ich 6..

No to macie kawal do pl i te drogie paczki...a cieszysz sie ze wracasz??

U joniego tez mamy firanke z kubusiem :) KUBUS DOMINUJE :D a na scianach mamy takie ''naklejki'' takie jakby z gabki... ze zwierzatkami :)
Joniego polozylam spac i biore sie za ogarniecie chlewika:) po przyjezdzie wczorajszym z pl mam co robic :D Maz byl sam w domu i wiecie jak to jest ... :D

JUSTYSIA JESTES !!!! HUUUURRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry