agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Miałam wam pokazać moja nową kuchnie , zaraz ją wstawię!Zobacz załącznik 220350Zobacz załącznik 220349
Niuta ta sciana jest tylko pomalowana czy cos jest naklejone?? sliczna kombinacja kolorow
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam wam pokazać moja nową kuchnie , zaraz ją wstawię!Zobacz załącznik 220350Zobacz załącznik 220349
Między szafkami dolnymi i górnymi jest płyta, miały byc kafelki , ale potem z nich zrezygnowaliśmy , bo nic mi się nie podobało , a jak coś mi już w oko wpadło , to za dużo kosztowało!
Niuta ta sciana jest tylko pomalowana czy cos jest naklejone?? sliczna kombinacja kolorowja tez bede jakos na czasie kuchnie robic to by sie pomysly przydaly...chyba pojdziemy sie z jonim przejsc,ale jakos zimno i nie zabardzo mi sie chce-ale chociaz na 20 min...zobacze...

wczoraj udalo mi sie takie 2 fajne obrazeczki na sciane kupicannie, ja mam mieszkanie od 1 kwietnia , ale zeszłego roku, a tak w sumie to to troszkę skomplikowane , bo zrobiliśmy zamianę z teściową i ja się nie musiałam przeprowadzać, tylko teściowa! Ja mam firankę z Kubusiem Puchatkiem i naklejki też mam kupione tyle ,ze ich nie nakleiłam , bo stwierdziłam , że chyba kupie bardziej coś neutralnego , bo Stasiu ostatnio upatrzył sobie firankę z autami , a nie będę co firankę zmieniać ścian!niutka a ty sie juz przeprowadzilas? nowa kuchnia zazdroszcze troszke, ja bede musiala poczekac bo na ta przeprowadzke to swinke bede musiala rozbic
a wymyslilam ze pokoj dzieciecy zrobie z Kubusiem Puchatkiem w roli glownejwczoraj udalo mi sie takie 2 fajne obrazeczki na sciane kupic
a gdzie dmuchawiec? chyba sie w kartkach zakopal :-)

:-);-)
byli ,bo lała by sie krew.Aga my wracamy do Polski...a przez 2 lata nazbiralo sie tyle klamotow, ubran, ze sie nie zapakujemy w walizki i trzeba wyslac jeszcze paczki..a 1 paczka 20 kg kosztuje prawie 16 tys. islandzkich koron...na polskie to jakis 400 zl.. a mamy ich 6..