BeataZ
Szczesliwa mamusia:)))
i ja sie witam, Mari obudzila sie po 4 i spac nie chciala jak zwykle maz zaniosl ja do nas do lozka
ale spalysmy do 9 wiec oki:-)
wczoraj mnie troche wkurzyla ale juz sie dogadalismy.
Vercik wiem co czujesz ja dosc czesto sie przeprowadzam, masakra. nawet glupi wyjazd do pl na wakacje to ja sama musze myslec o wszystkich tych glupotach co zabrac, a mezuch ma wszystko w d, najwazniejsze dla niego zeby to sie zmiescilo do samochodu i zebym wziela jego paszport ale juz sie do tego przyzwyczailam. denerwowac to zawsze sie bede bo juz taka jestem, teraz tez bedziemy za miesiac miec przeprowadzke i znow szal no ale co zrobic. Vercik bedzie dobrze, juz niedlugo bedziesz w domku
zycze ci zeby nie bylo zadnych opoznien i zebyscie szczesliwie dolecieli
ja jestem w uk 4 lata i nie wyobrazam sobie wrocic do polski
Niutka kuchnia rewelka!
Dmuchawcu zjedz choc chlebka z maslem bo padniesz w urzedzie, tymbardziej ze slaba jestes po wczorajszym, zdroweczka!
Beacia nie zazdrosze temp. w pracy, ja jak pracowalam w hurtowni w pl to tez mialysmy zaledwie pare C na + i klientow obsugiwalysmy w rekawiczkach , szlikach, kurtkach, polarach i przykryte kocem sporzadzalysmy fakturki, normalnie zyc nie umierac
annie zeby pecherz odpuscil, dziewczyny daly ci dobre rady wiec mysle ze powinno byc lepiej
a i nie dokoncze bo jakas cisza nastala w loizeczku u mari,,,,znow cos kombinuje
ale spalysmy do 9 wiec oki:-)wczoraj mnie troche wkurzyla ale juz sie dogadalismy.
Vercik wiem co czujesz ja dosc czesto sie przeprowadzam, masakra. nawet glupi wyjazd do pl na wakacje to ja sama musze myslec o wszystkich tych glupotach co zabrac, a mezuch ma wszystko w d, najwazniejsze dla niego zeby to sie zmiescilo do samochodu i zebym wziela jego paszport ale juz sie do tego przyzwyczailam. denerwowac to zawsze sie bede bo juz taka jestem, teraz tez bedziemy za miesiac miec przeprowadzke i znow szal no ale co zrobic. Vercik bedzie dobrze, juz niedlugo bedziesz w domku
zycze ci zeby nie bylo zadnych opoznien i zebyscie szczesliwie dolecieli
ja jestem w uk 4 lata i nie wyobrazam sobie wrocic do polski

Niutka kuchnia rewelka!
Dmuchawcu zjedz choc chlebka z maslem bo padniesz w urzedzie, tymbardziej ze slaba jestes po wczorajszym, zdroweczka!
Beacia nie zazdrosze temp. w pracy, ja jak pracowalam w hurtowni w pl to tez mialysmy zaledwie pare C na + i klientow obsugiwalysmy w rekawiczkach , szlikach, kurtkach, polarach i przykryte kocem sporzadzalysmy fakturki, normalnie zyc nie umierac

annie zeby pecherz odpuscil, dziewczyny daly ci dobre rady wiec mysle ze powinno byc lepiej
a i nie dokoncze bo jakas cisza nastala w loizeczku u mari,,,,znow cos kombinuje
zatrułas.
Po butli odlot.. Próbowałam juz wszystkiego, kaszki nie kaszki etc. I teraz próbuje jeszcze jednego.. Pewnie nie jedna z was mnie potepi ale to mi zasugerowało kilka osób wiec dzisiaj próbuje.. Dam mu normalne mleko 0,05% i kaszke manną..zobaczymy. Zaraz mu to zrobie i zobaczymy jak zareaguje... Własnie bawił się w wozku. Bawił bo teraz sobie usiadł i musiałam go ratowac żeby nie wypadł. Cwaniak mały. W ogóle to on chce cały czas stac na nogach, a jak już na nich stoi to stara sie robić małe kroczki