Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ale tu spokojnie....Hmmmm....
Mój organizm śpi w tej ciąży. Miałam dosłownie jeden kiepski poranek ale było mi tylko niedobrze. Zadnych innych objawów. No dobra, chodze siusiu w częstotliwości ekspresowej ;-)
Witam wieczorowo,
mnie jak narazie nic nie pełnego męczy, żadnych dolegliwości. Może jedynie uczucie żołądka. Na początku miałam wrażenie "ciągnięcia" w podbrzuszu, ale już przeszło.
Jutro zmykam odpoczywać na weekend a w czwartek do lekarza. Może coś nam pokarze.
Dziewczyny czy będziecie ćwiczyć albo uprawiać jakiś sport w ciąży??
Ewcia
Jeżeli o mnie chodzi to na pewno nie.... (Ale bardziej ze względu na strach niż cokolwiek innego) Spacery, zdrowe odżywianie jak najbardziej tak. No chyba, że zalecenia lekarskie będą inne to sie dostosuję ;-)
Gratuluje wszystkim lipcowym mamusią! Życzę spokojnego przejścia tych cudownych dziewieciu miesięcy oraz szybkiego i bezbolesnego porodu!:-)
Tego zyczy Wam:
Ania, Mamusia Wrześniowa 2008:-)
Ja również gratuluję wszystkim Lipcowym mamusiom :-) I życzę spokojnych 9 miesięcy, oraz szybkiego porodu, bez bólu ;-). Mam sentyment do tego miesiąca, bo i ja urodziłam się w lipcu, i mam córcię z lipca 2008 :-)
no wiec...
najpierw robisz suwaczek na jakiejs stronce
potem tam podaja ci linki jakie trzeba wkleic na stronce,
kopijujesz ten pierwszy link bodajze a potem:
wchodzisz w ustawienia na forum i klikasz w edytuj sygnature
i pojawi sie okienko podobne do tego jak piszesz odpowiedz na forum.
i w to okienko wklejasz ten link i potem zatwierdzasz
ja tak zrobilam i mam
powodzenia)