reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

No u mnie jedwab juz nie pomaga...maska też...a nie chcę obcinać...bo niedawno ciełam...chce troszkę podhodować...:sorry2:

Beatka...gratulejszyn z okazji wejścia w 2000stronkę :)))

reklama
ŻEBYŚ wiedziała GUSTLICZKO !!
a tu ani jedni ,ani drugie!!ehhhhhh...

Ja się nie gniewam ,nie jestem obrażalskodupa!!:tak::tak::no::no:

Iwon zaraz na mnie gwałt moralny zrobi,że edycji nie użyłam!!!:szok::szok::szok::szok::-:)baffled::baffled::baffled::baffled:

Gusti To nie wiem!!
Witaminy jakieś i końce podetnij chociaż!!
Olej na pewno Ci zatłuści heehee.....
Wiem ,wiem to nie śmieszne ..

No i Beatka zrobiła stronę Milenijną!!!

Ostatnia edycja:
kurcze dziewczyny dopiero teraz zauwazylam ze otworzylam stronke 2000:)))
Gustlicek ja tez mam taki problem i najdrozsze odzywki i duperele nie pomagaja, do tego wychodza mi gorzej niz kiedykolwiek, maskra, ale witamin jeszcze nie probowalam, chyba jest jakis capivit?

A ja wczoraj wypiłam 1,5 piwa i byłam ubzdryngolona, a potem ubzykana :-D:-D:-D:-D:-D
Żart oczywiście ;-);-)

Tym co chorują :-:)-( zdrówka zdrówka zdrówka:tak:

Też miałam tak z włosami, wkurzyłam się i pofarbowałam (pomyślałam-niech się dzieje co chce :wściekła/y:), bo po tym zawsze wosy miałam takie miękkie i lekkie, no i jest dużo lepiej. Też Wam się wydaje że włosy są lepsze po farbie? Ale tego sposobu nie polecam, bo może nie zadziałac jak u mnie. A wypadac też przestały, jak się nie mylę to mniej więcej wtedy jak przestawałam karmic

Witam wieczorowo, wpadam na chwilkę, bo dopiero co Stasiu zasnął i chce jeszcze posprzątać! Maks śpi od siódmej co jest niebywałe!
Ada nie masz pojęcia jak ja cię rozumie, nam pomógł wyjazd na tydzień do sanatorium w Istebnej , porobili tam wszystkie badania i testy i powiem ci ,że od tego czasu jest dużo lepiej!
Fajnie ,że wam się podoba moja kuchenka, a miałam tyle stresu z nią ,że szkoda słów!
Jeszcze komuś miałam coś napisać ale znowu zapomniałam, w każdym razie dzięki ,że jesteście!

Witam wieczorowo, wpadam na chwilkę, bo dopiero co Stasiu zasnął i chce jeszcze posprzątać! Maks śpi od siódmej co jest niebywałe!
Ada nie masz pojęcia jak ja cię rozumie, nam pomógł wyjazd na tydzień do sanatorium w Istebnej , porobili tam wszystkie badania i testy i powiem ci ,że od tego czasu jest dużo lepiej!
Fajnie ,że wam się podoba moja kuchenka, a miałam tyle stresu z nią ,że szkoda słów!
Jeszcze komuś miałam coś napisać ale znowu zapomniałam, w każdym razie dzięki ,że jesteście!

Nie ma za co !!!:tak::tak::tak:;-):-);-);-)

Wiecie co ja nie chce nic mówić ,ale mnie teraz coś pęcherz zaczął kłuć!!
No i w brzuchu mnie cosik kreci !!!
Chyba bedzie jakaś erupcja!!! :/

Jakiś babyboomowe wirusowo :/;/:/

Ostatnia edycja:
Mały usnął. Normalnie jakis ma problem ostatnio z piciem mleka co chwile sie podnosi, wlasnie zauwazyłam, ze on juz sam potrafi usiąść, jakos to chyba przeoczyłam.
Batko gratulacje z okazji otwarcia 2000 strony!!!!
Justynko, normalnie bez Twoich tekstów, to forum nie byłoby takie same, nie ma to jak sie ubzykac, a potem miec erupcje,
No jesteś BOSKA

Madzinko, mi tez włoski wypadały, a teraz same jakos przestały ,podcięłam troszkę koncówki. A teraz marzy mi sie zmiana fryzury, moze koloru, musze coś odmienic w sobie.Moze mi pomozecie, co?

JUż jestem!

Wymoczyłam dolne drogi oddechowe w ciepłej wodzie może pomoże!!:-)
I włocha też umyłam ,bo jutro może być powtórka z rozrywki ,czyli rączki bo nadal gorączka.

Kurde musze antywirusa zmienić bo coś nawala,łapie jakieś bakcyle od WAS!!:-p:-p:-p:-p:-p

Madzia ja też bym fryz zmieniła ,ale ścinać nie chce już ,mąż też nie bo kwiczy jak zetnę krócej.
i za bardzo farby nie bo bym do naturkich chciała przejść ,może pasemka .ale znowu kasy szkoda.
I weź takiej dogódź!!!:baffled:

Gustliczek a może warto spróbować kosmetyków profesjonalnych do mycia i pielęgnacji włosów. Ja zaopatruję się w hurtowni fryzjerskiej w szampony, odżywki i farbę do włosów firmy Artego i bardzo sobie chwalę.
Madzia jak nastrój? Lepiej już...?
Justyś o matko, boję się tych Twoich erupcji..:D
Beatka gratuluję otwarcia 2000 strony.

reklama
Oj cięzko dogodzić kobiecie.
Mój M. tez mnie woli w długich włosach, ale ja najbardziej siebie lubię w takich do ramion, a teraz to mam już do łopatek, i mnie denerwują troszkę.:baffled:
Justyś my kupimy klocuszki,a Ty za działania marketingowe zrobisz sobie pasemka, co?:tak::-p

Do góry