reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2009

Kolezanka mi powiedziala,ze slyszala taka teorie - ponoc wlosy po ciazy wypada znacznie wiecej wlosow, bo w ciazy naturalny proces wypadania wlosow zostaje zahamowany... I teraz po ciazy musi wszytsko dojsc do rownowagi... Nie wiem na ile w tym prawdy, ale moje mizerne wlosy mnie dobijaja..

tez takie cos slyszalam ale tez nie wiem ile w tym prawdy...ja na szczescie tego nie rzechodze...mam grube i geste wlosy i nie wypadaly i nie wypadaja po porodzie...moja mama miala tez mocno czarne wlosy ale w wieku 22 lat zaczela siwiec :szok::szok::szok::szok: i zmienila na blad...teraz nie rzuca to sie tak w oczy...wyglada super, jak na swoje 45 latek ( a osiwiala po moim porodzie...ciekawe czemu:szok::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::confused::confused::confused::confused::confused: ))

agnieszka to wpadaj ja mam latte macchiatto tradycyjnie :D

juz lece :) w sumie to nie mam az tak daleko :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też nadal mam problemy z włosami :confused: Tzn same nie wypadają ale za to Kacper lubi je łapać i garściami wyrywa :crazy::-D Mam dużo włosów i są grube , ale jak tak dalej pójdzie to będę miała łysa pałkę jak Kacper :baffled: Chyba mi ich zazdrości i dlatego je z premedytacją wyrywa.. :-D:-D

Agniesia, a u lekarza byłaś? może zamiast testu zrob bete?

annie, ja myślę że dobrze śpi w dzien. Jula spi 2x po 40 min. Więc ja o drzemce w dzien mogę zapomnieć, zanim zasne Jula juz wstaje:laugh2:

co do zmiany image'u :laugh2::laugh2::laugh2: ja zrobiłam pasemka i wyszło wielkie G.... mam żółte zamiast blond:angry:
a mi sie baaaardzo podoba zmiana Koroniewskiej , ona po ciąży super wygląda, ja też tak chceeeeeee

co do zmiany image'u :laugh2::laugh2::laugh2: ja zrobiłam pasemka i wyszło wielkie G.... mam żółte zamiast blond:angry:

A robiłaś tylko rozjaśniaczem? Kiedyś czytałam że jeżeli na ciemnych włosach robi się pasemka to nalezy najpierw zrobić je rozjaśniczem, żeby z włosów zniknął pigment ciemny czy coś takiego. Ale wtedy nie znika pigment żólty i czerwony , dlatego wychodzą takie sraczkowate odcienie.:baffled: Zeby te pigmenty zniknęły trzeba włosy ponownie rozjaśnic, ale wiadomo że przynajmniej 2 tygodnie trzeba poczekać zeby sie nie zniszczyły. No ale zeby nie straszyc ludzi czekając na kolejne rozjasnianie mozna nalozyc szapmon koloryzujący. On sie zmyje, my nie bedziemy przypominac ufoludka , a jak bedziesz mogla juz rozjasnic wlosy to bedziesz sie cieszyła pięknym odcieniem. Coś takiego tam pisało :-p Niewiele pomogłam hehe :-D:-D

Poprawie humorek :) WIOSNA !!!!!!

Załączniki

• Fruehling_auf_La_&.jpg
    Fruehling_auf_La_&.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 30
  • fruehling..jpg
    fruehling..jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 35
  • ecological-footp&#11.jpg
    ecological-footp&#11.jpg
    49,6 KB · Wyświetleń: 33
A robiłaś tylko rozjaśniaczem? Kiedyś czytałam że jeżeli na ciemnych włosach robi się pasemka to nalezy najpierw zrobić je rozjaśniczem, żeby z włosów zniknął pigment ciemny czy coś takiego. Ale wtedy nie znika pigment żólty i czerwony , dlatego wychodzą takie sraczkowate odcienie.:baffled: Zeby te pigmenty zniknęły trzeba włosy ponownie rozjaśnic, ale wiadomo że przynajmniej 2 tygodnie trzeba poczekać zeby sie nie zniszczyły. No ale zeby nie straszyc ludzi czekając na kolejne rozjasnianie mozna nalozyc szapmon koloryzujący. On sie zmyje, my nie bedziemy przypominac ufoludka , a jak bedziesz mogla juz rozjasnic wlosy to bedziesz sie cieszyła pięknym odcieniem. Coś takiego tam pisało :-p Niewiele pomogłam hehe :-D:-D

Wlasnie WIELE!! bo tez sie zastanawialam jak moge na blad sobie zrobic ale wlasnie sie balam sraczki :confused::confused::confused::baffled::baffled::baffled::crazy::crazy::crazy:

Witamy i my........ Wy już po herbatkach, a ja dopiero piję, irving cytrynową, polecam, bo naprawdę dobra, degustacja mnie skusiła, ach ci naciągacze :confused::-D

Noc ok, do 8 dwie pobudki, o 1.30 i 5

Mi moje włosy tak przeszkadzają ale co zrobic, mąż by się zapłakał gdybym obcięła :baffled::angry:

Jest tu kto????

Aga ciesze się że coś pomogłam :-D I dziekuję za podziekowanie :-D
Ja sama niebawem bede rozjaśniała włosy... Tyle że chyba na rudy :-p A blondynką też byłam, i rudzielcem, i czarnulą, i brązulą. Czerowne i fioletowe odcienie tez miałam :zawstydzona/y: Kiedyś ostro szalałam z kolorami :tak: a od 2 lat bardzo ciemny brąz. I zastanawiam się nad zmianą.

O mały się obudził. Czas więc go ubrać i zmykać na spacer. Później obiadek i znowu spacer. Więc do jutra. Miłego dnia!!

reklama
Do góry