Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no nie!! moj dokladnie to samo 10,5 i 77 cm !!no to juz mi lepiej
![]()
wlasnioe sobie siedze i czekam bo farbuje sobie wloskiciekawe co to mi wyjdzie
![]()
A jaki kolorek ??
Jesli można wiedzieć !??:-)
Weronika daj znać jak będzie się sprawował wózek, bo ja chciałam jakąś spacerówkę kupić i zostawić u mamy, bo nasza za dużo miejsca w bagażniku zajmuje.
wiec nic sie nie da z nim zrobic...lipa jak nic bo kolejne wydatki..a pewnie ze mozna wiedziec![]()
Ciemna czekoladka...na kartonie wyglada slicznie ten kolor...hmmm ale jak wyjdzie to juz inna sprawa....jeszcze 10 min na odrostach i 10 calosc i zmywam-zobaczymy...

i jak tu jej przegadac, mnie nosiła i niby nieczuła nie jestem, ale raczej watpie czy to z tego powodu
Jakies takie niewydarzone maluśkie. Nie wiem, ale wydaje mi sie, ze sa stworzone do jezdzenia po równiutkiej kosteczce i po niczym innym

Zbliza mi sie @ wiec moze dlatego. Moje dziecko mnie dzis wyprowadza z równowagi
Cisnienie mi podnosi, gdy po raz setny próbuje samodzielnie kleknąc- tzn podchodzi do mebli, kleka, puszcza sie i próbuje utrzymac równowagę, co oczywiście sie nie udaje
i jest bek...Justysia- moj Daniel sie nie dąsa. Wręcz przeciwnie