kamlotka
Fanka BB :)
Hej 
To ja do kawki sie dołączam, ale do niej nic nie mam, poza wczorajszym pączkiem
Jeśli Alusia masz jeszcze ciacho to ja poproszę
Chociaz kawałek.
Alusia my tez chodzimy do psychologa
U nas głównym problemem stało się to że mieszkamy z teściową (oczywiście moją) Dobrze że poszliśmy, ona uświadomiła go, że wina leży po obu stronach i że najważniejsza jest spokojna rozmowa, dla wielu to logiczne, ale u nas nie zawsze wychodziło 
Już to pisałam do Ciebie, ale życzę powodzenia, ja wierze że będzie ok i uCiebie i u mnie
Ewa To miłego weekendziku życzę, bo widzę zapowiada się ciekawie. No i pomyślności na rozmowie, bo jak chodzi o kasę, to zrozumiałe ;-)
justysia85 a daleko masz na ten basenik? życzę miłego pluskania, tylko nie za mocno, żeby nas tu nie zachlapac
Też bym poszła, mamy nowo otwarty, ale się
wstydze rozstępów
U nas nie obyło się bez bardzo żadkiej kupy o 3.30 w nocy. Nie wiem czy to jakiś wirus, czy co. Dzisiaj jak narazie ani nie wymiotoała ani kupki nie było, czy to możliwe że to już po?

To ja do kawki sie dołączam, ale do niej nic nie mam, poza wczorajszym pączkiem

Jeśli Alusia masz jeszcze ciacho to ja poproszę

Chociaz kawałek. Alusia my tez chodzimy do psychologa
U nas głównym problemem stało się to że mieszkamy z teściową (oczywiście moją) Dobrze że poszliśmy, ona uświadomiła go, że wina leży po obu stronach i że najważniejsza jest spokojna rozmowa, dla wielu to logiczne, ale u nas nie zawsze wychodziło 
Już to pisałam do Ciebie, ale życzę powodzenia, ja wierze że będzie ok i uCiebie i u mnie
Ewa To miłego weekendziku życzę, bo widzę zapowiada się ciekawie. No i pomyślności na rozmowie, bo jak chodzi o kasę, to zrozumiałe ;-)
justysia85 a daleko masz na ten basenik? życzę miłego pluskania, tylko nie za mocno, żeby nas tu nie zachlapac
Też bym poszła, mamy nowo otwarty, ale się
wstydze rozstępówU nas nie obyło się bez bardzo żadkiej kupy o 3.30 w nocy. Nie wiem czy to jakiś wirus, czy co. Dzisiaj jak narazie ani nie wymiotoała ani kupki nie było, czy to możliwe że to już po?