reklama

Lipiec 2009

Super o ile nie zasne..i sobie odbije na ocze klawiature hehe

Justys wiez mi wyslij na priv cene za te klocki..jutro z rana dam ci znac..bo fajny by byl prezent na zajaca dla malego..

reklama
Dzieki dziarskei dziolchy na was zawze mozna liczyc :)

Wiecie co..nie wiem dlaeczgo ale na Islandii mialam 2 razy wiecej energii niz tutaj...moglam siedziec do pozna i wastawac rano i nie bylo problemu a ty klade sie o 22 wstaje o 8 i to sie zwlekam a nie wstaje..

Dzieki Aniu ze pytasz, nadal krosteczki ale juz bledsze i nie ma placów czerwonych, nie wiem co to moze macie racje ze potówki ,a le ja staram sie go nie przegrzewac

Vercik, ja pije zielona herbate, hehehe
a co do energii hmmm wiesz moze to dlatego,ze nie mieszkasz sama, ja mam to samo, jak mieskzalam sama we Wroclawii, to mi sie chcoało, obiad zrobic, posprzatac a nawet ugotowac, a teraz jakos sie zmuszam do wszystkiego

Dżastin pluskałąs sie wczoraj, bo CIę nie wdiziałam:-p:-p

no to fajnie, ze już lepiej, może jutro już mu wszystko zniknie

a co do energii, to ja zamiast mieć jej teraz przypływ (no bo przecież wiosna i słoneczko i w ogóle ciepło) to mam jej strasznie mało, też mi się nic nie chce, a dziś to już w ogóle nic nie robiłam, na obiad podgrzałam bigosik, więc roboty prawie nic, no po obiedzie pozmywałam, dobrze, że chociaż z małą na spacerze byłam bo inaczej to bym chyba cały dzień na kanapie przesiedziała, a poza tym trochę mi się właśnie w pracy dziś popsuło (delikatnie mówiąc) więc humorek nie najlepszy, no ale przecież trzeba żyć, więc jakoś musimy dać sobie radę

reklama
wstawiłam fotki na problemach skórnych:confused:
Ja nie wiem jak wyglądaja potówki, mam w sobie cały czas strach,że to od jedzenia.
jeszcze mój M. mnie wkurza, bo mówi,ze to od mleka, niby w zartach, ale ja sie potem czuje jak wyrodna matka co nie umie sie dzieckiem zajać, :baffled:a lekarka sama mówiła,ze mamy mu juz modyfikowane mleczko dawac:baffled:

A ijeszcze dzis dostałam @ i sie jej nie spodziwaąłm, zupełnie zapomniałąm,ze moze przyjsc, stad pewnie moje humory

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry