reklama

Lipiec 2009

Magdzia patrząc na fotki to ja bym już dawno była u lekarza. :sorry2:
Potówka to nie jest!!!:no: Skaza? Może być.:confused:
Ew. po prostu jakieś uczulenie na jedzenie. Tak czy inaczej rano idźcie do lekarza.

reklama
VERCIK WYSŁAŁAM!!
COs mi net przerywa!!
Nie umiałam sie połączyć.

MALESZKU a co ciotka zapłaciła rachunek ,że macie łącze??
Nie było mnie wczoraj jutro jade ,mam okres już koncówke ,ale na jutro se tampona zapodam!
KORECZEK W POCHWECZEK I GITARA !!:-):cool:

Dzieki zapodpowiedzi,
tzn tych placów juz nie ma czerwonych, tylo takie blade krostki, zobacze jakie beda jutro i najwyzej pojade, choc moja lekarka na krostki nigdy mi nic nie chce zapisywac:baffled:
Jak nie zejda to wrócę na nutrmigen

Justys
co do Netu, to sie wkurzyłam,zapłaciłąm dwa rachunki,od razu, aze umowa sie cioci konczy w maju, to juz mnie nie intersuje, bo ja praktycznie do maja zaplaciłąm, no bo za nia wyłozyłam. A jak potem ona nie bedzie miec kasy i odetna telefon jej to trudno, bo nam maja jutro przyjechac zalozyc z netii inerent bez telefonu za 49 zł:tak:

no ja powiem szczerze korzystam z internetu z kablówki i jestem zadowolona, stacjonarnego telefonu nie chcieliśmy mieć, więc to była jedyna opcja w naszym bloku, co prawda zdaża się im jakaś awaria, no ale to chyba jak wszędzie

A mi jakies wiadomosci z polsatu od dwóch dni przesyłja ,że mam zadłuzenie wyrównac .
Ciekawe jakie mam jak mam popłacone !!:confused::confused::confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Napisałam im meila!
BANDA ZŁODZIEJI I KONFIDENTÓW NOMANIE !!!

Ja też sie zraz kłade bo jutro trzeba rano wstać!!:baffled:

Wiecie co ,jak ja mieszkam u tesciów to też mam wszystkow d.... i energi tyle co o ile.
Jka wynajmowalismy to co tydz okna myłam ,a co dwa firany zmieniałam i jeszcze mogłabym skakać!!
A teraz :confused::baffled::baffled::baffled::baffled::szok:.
Sie niechce bo nie swoje ,nie u siebie!!

Justynko ale moze jeszcze trochę i znowu będziesz na swoim to wtedy energia i chęci ci powrócą:tak::tak:

ja też lecę pomału do łóżeczka bo jutro pobudka o 5.45 ale pocieszam się tym, że to już piątek:tak::tak::tak:

spokojnej nocki wszystkim życzę i dobranoc;-);-);-)do jutra;-);-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry